R_Barrichello Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ...για να αγορασω μιας και το παλιο καλο μου Toshiba εχει αρχισει να τα φτυνει...
Slammer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Αν δεν σε ενοχλει να δώσεις τα παραπάνω που εχει το plextor, παρε το 716, αλλιως και με ενα NEC 3520 θα κανεις τη δουλεια σου, με τα μισά χρηματα. ΥΓ:Για γραφτηρι αναφέρομαι, εκτος αν θες απλό DVD-ROM.
qspock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Toshiba SD-1912. Συμβατο με ολα τα media και πολυ καλο με ταλαιπωρημενα δισκακια.
tairisj Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ, πάντως μείνε μακριά από τα sony!! ¨Οσο για το toshiba που αναφέρθηκε παραπάνω, για το συκγεκριμένο μοντέλο δεν ξέρω να σου πω, αλλά από παλαιότερα μοντέλα είμαι υπερευχαριστημένος.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Αν δεν σε ενοχλει να δώσεις τα παραπάνω που εχει το plextor' date=' παρε το 716, αλλιως και με ενα NEC 3520 θα κανεις τη δουλεια σου, με τα μισά χρηματα. ΥΓ:Για γραφτηρι αναφέρομαι, εκτος αν θες απλό DVD-ROM.[/quote'] DVD-ROM λεει διαβαζετε τι ρωταει πριν απαντησετε ρε παιδια Εγω εχω το TEAC και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Ειδικα οταν κανει rip dvd...ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ
sash Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 DVD-ROM λεει διαβαζετε τι ρωταει πριν απαντησετε ρε παιδια Εγω εχω το TEAC και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Ειδικα οταν κανει rip dvd...ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ
kornilios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 gia ola cd-rom dvd -rom kai dvd recorder LG the best eidika gia dvd recorder to 4160 gia cd recorder to liteon
kSiS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι μακριά απο Samsung, έχω δει γύρω στα 3 μοντέλα που είναι πραγματικά σφυρίχτρες
R_Barrichello Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Για DVD-ROM σκετο ενδιαφερομαι. Τα toshiba τα εχω κι εγω σε υποληψη γιατι οπως ειπα toshiba εχω και εχει αποδειχτει πολυ καλο. Αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει τιποτα ακομα καλυτερο. Καμια αποψη ακομα για LG και TEAC? Επισης, Plextor, Pioneer που πουλανε?
Theodore Tsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 mia psifos sta toshiba+apo mena......
vpateri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 lite on apo mena xwris provlhma kai me hacharismeno firmware ftanei 16X ripping pou nomizw oti prepei na einai to taxutero auth th stigmh otan vlepeis dvd apo mono tou rixnei taxythta kai den akous tipota
retzosd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Αν το θες εδώ και τώρα προτείνω το Toshiba SD-M1912. Πάντως έχω διαβάσει ότι είναι προϊόν συνεργασίας και ίδιο με το Samsung TS-H352A.(TS-ToshibaSamsung?) Οχι ότι αυτό είναι κάτι κακό. Αν προτιμάς τα Plextor περίμενε λίγο γιατί επιτέλους έρχεται καινούργιο DVD της. http://www.cdfreaks.com/news/11306
giorgos th. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 lite on apo menaxwris provlhma kai me hacharismeno firmware ftanei 16X ripping pou nomizw oti prepei na einai to taxutero auth th stigmh otan vlepeis dvd apo mono tou rixnei taxythta kai den akous tipota tha simphoniso kai me ta lite-on.ksexasa na ta anafero prin.diavazoun akoma kai diskakia se arketa asximi katastasi.
thcp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Όσον αφορά το TEAC, πήρα το καινούριο το D σε μαύρο κιόλας (όχι ότι παίζει ρόλο) και πιάνει μέγιστο 2.1 ripping... (για DVD μιλάω...) Δεν έχω βάλει firmware, οπότε και δεν ξέρω παραπέρα, αλλά μαμίσιο σερνεται... Από ανάγνωση πάντως, είναι ελάχιστα χειρότερο από το NEC3520 (RW) που τα διαβάζει όλα. Επίσης, μάλλον ελατωματικό είναι, γιατί κλείνει με ένα ελάχιστο άγγιγμα στην άκρη του (με βόλεψε κάργα όμως έτσι! Το πιο γρηγορο που έχω στην κατοχή μου είναι ενα Pioneer 106s (slot) το οποίο κάνει τρελό θόρυβο. Δεν πιάνεται από πλευράς ταχύτητας, αλλά τελευταία δεν διαβάζει τα AVI cd's! To Teac είναι λίγο πιο ήσυχο... Το προηγούμενο μοντέλο Τeac (το έχω ΚΑΙ αυτό) έχει αρχίσει να τα παίζει (κάνει κάτι "ωραιους" ήχους πριν διαβάσει τα δισκάκια, αλλά τα περισσότερα τα διαβάζει κυριλέ. Τo Τoshiba μου (SD1612) είναι καλούλι, αλλά δεν διαβάζει διάφορες μάρκες ή κάποια κακογραμμένα DVD's... Επίσης, το δικό μου λέει ότι δεν διαβάζει +R (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, και το έχω κάτι χρονάκια!). Από ripping πάντως τα σπάει, είναι γεγονός... με σπασμένο firmware πάει... ξέρετε τώρα! Και επίσης, δεν έχει μπροστινή έξοδο για ακουστικά, καθώς και ρυθμιστικό έντασης.... Αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.