stefkou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εδώ και 2 μέρες η αναγνώριση κλήσης εξαφανίστηκε ξαφνικα. Η γραμμή είναι PSTN με ADSL 384 και τα δύο απ' τον ΟΤΕ. Σήμερα αποφάσισα να καλέσω τις βλάβες 121. Μου είπαν ότι θα με καλέσουν αυτοί αφού ελέγξουν τη γραμμή μου. Πράγματι σε 1 ώρα περίπου καλεί ο ΟΤΕ. Η απάντηση λοιπόν είναι η εξής: Η γραμμή είναι εντάξει και η αναγνώριση ενεργοποιημένη. Το πρόβλημα όμως είναι γνωστό και πολύς κόσμος έχει πρόβλημα τελευταία. Οφείλεται λέει στα τηλέφωνα panasonic (πράγματι εχω το ασύρματο panasonic KX-TCD700). Ο ΟΤΕ επικοινώνησε με την panasonic η οποία συνέστησε να βγάζουν οι χρήστες την μπαταρία απο το τηλέφωνο για μισή ώρα μήπως και διορθωθεί. Αυτό μου είπαν, προσθέτοντας ότι δεν είναι ευθύνη του ΟΤΕ. Φυσικά αυτό το κολπάκι δεν λειτούργησε όπως και περίμενα. Τώρα λοιπόν πληρώνω αναγνώριση την οποία δεν έχω αλλά χρειάζομαι οποσδήποτε. Η πρόταση του ΟΤΕ μήπως είναι να αγοράσω άλλη συσκευή τηλεφώνου?????? Αν κανείς εχει το ίδιο πρόβλημα ας γράψει παρακαλώ γιατί δεν αντέχω αλλο με τον ΟΤΕ (για να μην αναφέρω τα προβλήματα με το DSL) !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.