karib Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Ειχα ασχοληθει με σχετικο topic και παλιοτερα, αλλα επειδη πανε καποια χρονια κι επειδη τα δεδομενα αλλαξαν, θετω ξανα το ζητημα: Θελω να μπορώ να συνδεω το laptop μου με το κινητο μου και να μπορω με το laptop μου χρησιμοποιωντας το κινητο ως τηλεφωνο/modem, να συνδεομαι στο internet. Εχω ενα nokia 7200, και cosmokarta, και αυτα τα 2 με καλυπτουν οσον αφορα τις αναγκες μου. Ξερω οτι οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας εχουν βγαλει πακετα για χρηση gprs. Αλλα αφορά και μηνιαιο πάγιο οσον αφορα το τηλεφωνο και μηνιαιο παγιο οσον αφορα το gprs. Επειδη η χρήση που θελω να κανω ειναι περιστασιακη, δεν με συμφερει να πληρωνω δυο παγια για τις λιγες φορες που θα χρειαστω Internet με laptop-κινητό. Επειδη τα τελευταια χρονια οι προσφερομενες υπηρεσιες αυξηθηκαν (πχ βγηκαν πολλες καρτες προπληρωμενου Internet, ή κάρτες σταθερης τηλεφωνιας κλπ) είπα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχει κατι αναλογο για χρήστες περιστασιακούς, όπως στη δικη μου περιπτωση. Ξερω οτι υπαρχει το vodafone mobile connect, και οτι και cosmote-tim παρεχουν τις δικες του λυσεις. Δεν με νοιαζει η χρέωση, δεν με νοιαζει ποια εταιρια θα ειναι, με νοιαζει μονο να μην αναγκαζομαι να πληρωνω μηνιαιο παγιο αλλα να χρεωνομαι μονο οταν το χρησιμοποιω(και με καρτοκινητο). Τι μου προτεινετε?
karib Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Βρηκα κι αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=53796&goto=nextnewest που μιλα για internet 3g σε Prepaid!!!! Αλλα τιποτε αλλο σχετικο.
androu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Και γώ ενδιαφέρομαι. Κυρίως για Over gprs (χωρίς πάγιο) Οχι να καλώ τον isp να μπαίνει απο εκεί. Εχω se t630..
pikras13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Eixa rwtisei kapoia stigmh sto plaisio gia to paketo ths Vodaphone Pou milouse gia sindesi Laptop sto internet Htan ligo ekswfrenikes oi times gia ta xamhla paketa kai oso afora ta megala paketa htan aplisiasta ta pagia >50 xwris fpa Pisteyw oti sthn ellada eimaste akoma sthn lithini. Mia allh lisi einai na baleis Wirless (an eisai sthn athina ) opote mporeis aneta na kalipseis thn anagki sou ayth
karib Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Οντως δεν ειναι φτηνες οι χρεωσεις. Αλλα ερχονται στιγμες που εχεις αναγκη την υπηρεσια... Wifi δυσκολο, εδω μιλαμε για επικοινωνια απο σχεδο καθε σημειο της ελληνικης επικρατειας (ακομη και στα ψηλα βουνα οπου πιανουν πια τα δικτυα κινητης)
urezin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 den katalaba xvris gprs sundesh pos tha sundetheis ego exocompaq nx5000 + 7650 +cosmote gprs kai sundeomai kanonoka me bluetooth modem
androu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 και ποσο δίνεις για το cosmote gprs? Σε καρτοκινητά δουλεύει αυτό? Λογικά δεν εννοείς το wap Over gprs ε?
Legionnaire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Αυτή την στιγμή το 3G έχει πολύ περιορισμένη κάλυψη και μειωμένη αξιοπιστία. Καλύτερα μέσω GPRS αν και δεν πετυχαίνεις ιδιαίτερες ταχύτητες.
karib Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Εχουν βγαλει τοσα και τοσα πακετα, χαθηκε να βγαλουν και μια λυση για καρτοκινητα με καρτα προπληρωμενη?
ktsigou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 pantws epeidi tin exw patisei me gprs internet apo laptop mesw kinitou prosoxi den einai gia xortasi. xrewsi 0,005 e/kb i vadafone. kaneis ena dial up vazeis to noumero pou 8a sou dwsoun, id pass kena, kai prepei na valeis kai kapoio acces point stis extra ry8miseis (PANTWS OPOIOS ENDIAFERETE MPOREI NA PAREI ENA TILEFONAKI STIN YPIRESIA INTERNET KAI STELNOUN MAIL ANALYTIKOTATO GIA TO PWS KAI TI..TOUL I VODAFONE) :-|
ktsigou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 swsta! omws to mono pou ekane itan na dei an einai energopoiimeno to gprs kai meta mou esteile se mail step by step tis ry8miseis! allwste kapote eixa xrisimopoiisei tim kai vodafone italias kartokinita (epsaksa polu gia na brw to acces point giati de miloun agglika aytoi) omws telika ta katafera panta gia gprs internet sto pc! giati na min exei i cosmote se kartokinito? pare til mono etsi 8a ma8eis(omws na miliseis me kapoio texniko internet ta koritsakia den kseroun)- 8a zitiseis ena noumero tou styl:*999# kapws etsi itan anti gia epak, to id kai to pass ta afineis kena, kai to acces point (opou einai enas sidirodromos apo symbola)kai 8a to valeis sta extra initialization commands tou modem eite einai bluetooth modem eite to modem tou kinitou.oxi sto modem tou pc.
karib Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 ktsigou αν σου ειναι ευκολο μπορεις να το κανεις λιγο πιο κατανοητο αυτο που λες? Λες δηλαδη οτι υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το gprs data χωρις παγιο, σε καρτοκινητο οπως εχω εγω? Μα πως? Αφου το μπλοκαρουν λενε. Δεν ξερω πολλα αλλα υποθετω οτι βλεπουν το νουμερο που καλει, βλεπουν οτι ειναι καρτοκινητο και κοβουν αυτοματα την προσβαση. Πως ειναι δυνατον να παρακαμφθει αυτο? (νιωθω οτι κανω κατι σαν παρανομο-αν ειναι δυνατον-αντι να μας προσφερουν οι ιδιες οι εταιριες αυτη την υπηρεσια απο μονοι τους...) Δεν εχω προβλημα να βαλω και vodafone a la carte αν μπορω να εχω gprs internet, χωρις παγιο φυσικα. Αλλα αραγε, πως θα γινεται η χρεωση? Μαλλον τα εχω μπερδεψει λιγο. Κατι δεν καταλαβα καλα. Τι ισχυει και τι μπορω να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.