Προς το περιεχόμενο

Acer 1522 ή Acer 1682???Την βοήθεια σας

papadakn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω φορητό και έχω το παραπάνω δίλλημα.

Ο 1522 έρχεται με A64 3000+/512 ram/60GB/GF 5700 στα 1290? ενώ ο 1682 έιναι Centrino 1.6/256 ram/40GB HD/Ati 9700 64Mb στα 1280?.

Γνωρίζω τα περί κατανάλωσης του centrino απλά επειδή δεν είχα ποτέ φορητό δεν μπορώ να αξιολογήσω το πόσο θα χρείζομαι την μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας. Ορισμένοι μου λένε "ελα μωρέ όπου πας θα έχει πρίζα".Ισχύει?

Οι διαφορές στην ταχύτητα λόγω επεξεργαστή είναι μεγάλες στα δύο αυτά μηχανήματα?

Επίσης ο Α64 θα είναι υπερβολικά ζεστός?

Φαντάζομαι πως ο θόρυβος απο το ανεμιστήρι δεν είναι και τόσο πρόβλημα.

Ποιόν θα προτίνατε δεδομένου ότι και οι δύο είναι στα ίδια χρήματα? Γενικά η χρήση που τους θέλω είναι απλή, office, internet και κανά game Που και πού.

Ευχαριστώ

Νίκος

Δημοσ.

Εγω θα επαιρνα τον 1682 λογω φορητοτητας.Και ναι δε θα υπαρχει παντου μπριζα οπου πας...πχ ταξιδι 10ωρο με πλοιο.Δε νομιζω να σε χαλασει να δεις καμια ταινια ενω ταξιδευεις η να ακους mp3....Τελοσπαντων παραδειγμα ηταν,απλα τα laptop με centrino ειναι σημαντικα μπροστα στην αυτονομια,καποιοι μιλουν για 4-5 ωρες ενω αυτα με desktop cpu's φτανουν 2 ωρες max.Εξαρταται παντα για τι χρηση τον θες.

Μην φοβασαι παντως το θεμα θερμοκρασιας στον 64αρη,ειναι αρκετα κρυοι.Στο laptop θα ενεργοποιησεις και το cool'n'quiet(που ριχνει τη συχνοτητα του επεξεργαστη οταν ειναι idle) και θα εισαι ανετος.Εγω στο desktop εχω 30 βαθμους idle χωρις το cool'n'quiet(ενδεικτικα το αναφερω).

Εχω την εντυπωση οτι ο 1682 εχει 512 RAM(http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=5732).Μαλλον βγαινει σε δυο εκδοσεις.(http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=2184).Εχει 100 ευρω επιπλεον(1400 τελικη).Εγω στη θεση σου θα τα εδινα.Τα 512 ειναι απαραιτητα,πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο.Ο επεξεργαστης ερχεται μετα,με 256 RAM δε θα δουλευεις και πολυ ανετα.

Α,επισης αν ειναι δυνατον προσεξε η μνημη της καρτας γραφικων να ειναι dedicated,ωστε να μην τρωει μνημη απο το συστημα.Αυτα πανω κατω(εγω παντως σε λιγο καιρο μαλλον τον 1682 θα παρω....)

Δημοσ.

Apo katanalosi den exeis kai toso megalo problima mia kai o 1522 exei megaliteri mpataria. Exeis dei omos to paxos tou. H kaliteri epilogi einai na toys deis kai na dialexeis ayton poy soy aresei perisotero!!! Oso gia ta 64 bit akoma den yparxei tipota gia ayta opote eimaste sthn anamoni...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...