Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για παιχνίδια adventures!!

chelseamaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα adventure παιχνίδι και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο.Θέλω βασικά να έχει πολύ καλά γραφικά, αρκετή φαντασία και να καταπιάνεται με αρχαίους πολιτισμούς και να κρατάει χρόνια!!Πείτε μου απόψεις.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Grim Fandago της Lucas Arts. Μπορεί να μην ασχολείται με αρχαίους πολιτισμούς αλλά από φαντασία και πλοκή ξεχειλίζει...αν το παίξεις χωρίς τη λύση θα κρατήσει αρκετά, για χρόνια δεν εγγυώμαι αλλά αν παίζεις μια φορά το μήνα ίσως να γίνει και αυτό...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα ένα που δεν είναι adventure. Το Zeus, master of Olympus. Αν το παίζεις αρκετές ώρες την ημέρα (ιδιαίτερα στο δύσκολο επίπεδο) θα σου πάρει σίγουρα μήνες να το τελειώσεις.

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά θα σου συνιστούσα να πάρεις όλη τη σειρά των Leisure Suit Larry επίσης. Δεν έχουεν σχέση με αρχαίους πολιτισμούς αλλά το χιούμορ καιοι γρίφοι είανι διάχυτοι. Τέλεια παιχνίδια.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότινα να βρείς και να πάρεις όλη την σειρά των Indiana Jones!Μπορεί να είναι σχετικά παλιά παιχνίδια αλλά η ατμόσφαιρα τους είναι πολύ καλά.Επίσης από τα σχετικά καινούργια για δοκίμασε το Broken Sword 2 ή κάποιο από την σειρά Atlantis!

Δημοσ.

Dracula 2,Necronomicon kai apo arxaious politismous Egypt kai Atlantis

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές.<BR> Τα Ιντιάνα τα ξέρω γιατί παλιά τέτοια έπαιζα, τώρα έχω την εντύπωση ότι έχω παίξει κάποτε και το Ατλαντίς αλλά δεν θυμάμαι και πολύ καλά και νομίζω ότι μου άρεσε.Αυτό το Egypt έχει καλά γραφικά; γιατί έχω μια τρέλα με την αρχαία Αίγυπτο.Αλλά υπάρχει κανένα παιχνίδι σε dvd; όχι δηλαδή αλλά βαρίέμαι να πρέπει να αλλάζω συνέχεια cds.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...