jameson Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μπαίνω πολύ συχνά στο forum αλλά με κύρια ασχολία να βλέπω και να μαθαίνω..Είμαι νέος PC user σχετικά..Οποτε δε μπορώ να παρέμβω ποστάροντας συνεχως ενα καρο βλακειες,απλα και μονο για να ποσταρω..Τρωω ομως τουλαχιστω 5 ωρες και βαλε την εβδομαδα σ'αυτο το site οποτε θεωρω αδικο να μη μπορω να δω αγγελιες..Εχω διαβασει για fleamarket klp και τα εχω επισκεφθει αλλα θα προτιμουσα να εχω δικαιωμα και εστω να διαβαζω αγγελιες για να βλεπω τι κυκλοφορει και με καποιον τροπο να μπορω να το αποκτησω...Δεν αντιλεγω καλο το οριο τον POSTS αλλα εγω που δεν εχω τις γνωσεις των αλλων MEMBERS αλλα εχω τη καψα να διδαχθω απο την εμπειρια των αλλων τι διεξοδο εχω..Να καθομαι να ποσταρω οτι να 'ναι απλα και μονο να το κανω..κατι που βεβαια το θεωρω απαραδεκτη πρακτικη και δεν προκειται να την ακολουθησω...Οποτε θα αρκουμε σε ερωτησεις οποτε εχω την αναγκη ειδικης γνωσης καποιου...και προφανως ΙΩΒΕΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ...Μαλλον πρεπει να παθω απανοτα προβληματα (κατι που απευχομαι ) για να βρω την υγεια μου.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Έχει συζητηθεί κατ' επανάληψη το θέμα. Ναι, η αδικία έχει πρόσωπο: το δικό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.