songless_bird Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Πήρα το νέο CD των Apocalyptica και φυσικά έχει copy protection για να μην το διαβάζει το pc.Mικρό το κακό....Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι έχει ένα βιντεάκι που για να το δείς πρέπει να εγκαταστήσεις τον player που έχει το cd.Αφήστε που θέλει και serial number που πρεπει να στο στείλουν με e-mail ,και να είσαι on line κατα την εγκατασταση για να κάνεις register!!!! Υπάρχει τρόπος να βλέπω το βιντεάκι χωρις τον player? Απο ότι είδα ,το mpg αρχείο το εγκαθιστά στον σκληρό, αλλά κανένας player δεν το ανοίγει...Δοκίμασα να το κάνω extract απο το cd με isobuster, αλλά τζίφος
songless_bird Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Κανένας player! Το PowerDvD δείχνει μαύρη οθόνη και ακούγονται ασυναρτησίες.Ενώ o Media player λέει οτι δεν κατανοεί τον τρόπο που δημιουργήθηκε για να το ανοίξει.Το βιντεάκι το έχει κανονικά ένας φίλος μου.Το βρίσκω.Το θέμα είναι πως ο άλλος που το έβγαλε στο ιντερνετ το έκανε extract ?! Με ποιο τρόπο/πρόγραμμα? Υποθέτω οτι δεν θα είναι το μόνο cd στην αγορά με την ίδια προστασία.Δεν μπορώ να ψάχνω να βρώ τα βιντεάκια.Και ούτε έχω πάντα πρόσβαση σε ιντερνετ για να κάνω την όλη διαδικασία εγκατάστασης...
djargad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Kala to pws borei aytos poy to evgale sto internet ginetai me 1000+2 tropoys..orexh na xeis (px syndeeis thn karta grafikwn me tv capture card) Twra oswn afora toys players mono powerdvd kai mp xrhsimopoihses? tha boroyses isws na katevaseis kanacodec parapanw (me ena aplo search sto internet yparxoyn arketa codec packs (>10MB) kai arketa kalyteroi players (bsplayer) poy BOREI na dwsoyn lysh sto provlhma soy Twra an to exoyn kleidwsei to arxeio kai den einia thema codecs tote einai allh istoria.
songless_bird Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εχω βάλει τους codec όλου του κόσμου!!! Το μαμίδι δεν παίζει.Και Bsplayer,quicktime,nokia multimedia player,showtime,winamp ktl. εχει κάποια καταραμενη προστασία...
sotris99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Επειδή δεν μπορούν να πιάσουν τους κλέφτες ταλαιπωρούν τους τίμιους που αγοράζουν νόμιμα ένα cd... Επέστρεψέ το στο κατάστημα από όπου το αγόρασες!!!
kostas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Καλημερα,το CD δεν εχει καποιο κωδικο στη σiσκευασια η επανω στο ιδιο το cd?
hugelacky Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 [AN KATALABA KALA]:Nai re sy songless_bird,afou exeis original to cd ti ka8esai kai pedeyesai? Kane oti xreiazetai, syndesou, dwse kwdiko, pare ton neo kwdiko, eggatesthse ton player kai mhn paideyeis ton eayto sou me pragmata pou lynontai apla. Ok,to katalabainw to emfyto demonio pou exei o ka8enas mas gia "spasimo" alla orismenes fores kalo einai na ypoxwroume otan den bgainei akrh
awddwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Και που ξέρεις τι κάνει ο player που εγκαθιστάς; Από που κι ως που είναι αξιόπιστος, από τη στιγμή που θέλει και internet access; Με πιο δικαίωμα δεν σε αφήνουν να παίξεις το cd σε pc; Όπως σωστά αναφέρθηκε, άλλο η προστασία από τους πειρατές κι άλλο ο βασανισμός των τίμιων. Εγώ θα σου λέγα να γυρίσεις το cd πίσω και να ζητήσεις τα χρήματα σου. Όσο για το πως βρήκαν το video, απλό. Χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που κάνει capture το video stream όσο παίζει. Η ποιότητα είναι σχεδόν τέλεια. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει κι αυτό http://www.fraps.com/
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 mas les pos akrivos legete o player pou prepei na exeis ?
songless_bird Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Την έκανα όλη τη διαδικασία,το είδα το βιντεακι.ολα Ο.Κ. Αλλά ιντερνετ έχω τώρα που είμαι σπιτι μου.Αν δεν είχα πως σκ@τ@ θα το έβλεπα?? Ο player είναι μέσα στο cd. Serial σου στέλνουν όταν στείλεις τα στοιχεία σου σε link που δίνει στο start menu όταν τρέξω το autorun απο το cd.Ο player εμφανίζεται σαν screen saver που πιάνει όλη την οθόνη και αλλάζει συνέχεια background με φωτο του συγκροτήματος.Επίσης σου λέει οτι είναι καλό να είσαι συνέχεια on line για να σε ενημερώνουνε για νέα του συγκροτήματος και να ανανεώνεται ο player.Μήπως να κατεβάσω και το firewall για να με μαμήσουν κιόλας???
djtakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Dokimase ti teleutaies ekdoseis twn: anydvd kai dvdregionfree, oxi kai ta dyo mazi. kai koita mhpws me auta energopoihmena mporeis na kaneis "rip" to cd
songless_bird Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Τελικά το FRAPS έκανε καλή δουλειά.Το ότι θέλει δικό του player δεν με χάλασε και πολύ. Η απαίτηση να έχεις internet με νευρίασε.Και πράγματι, που ξέρω τι βάζει στο pc εκτός απο το βιντεακι? Εδώ έφτασαν στο σημειο να εγκαθιστούν κρυφά ,μέσω του autorun των windows, drivers που αποτρέπουν τα παίξεις το cd με player εκτός από αυτόν που έχει το cd, χωρίς να δείς ποτέ να τρέχει η εγκατάσταση!!!Ελεος πια!! Thanx για τη βοήθεια.
hugelacky Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Emena pantws ola ta copy controled cd pou exw (Paradise Lost - Symbol Of Life, A Perfect Circle- ta 2 teleftaia, Amorphis - Far from the Sun, Palcebo - ta 2 teleftaia, Hell Is For Heroes - The Neon Handshake, Cave in - Antenna kai alla...) paizoun kanonika sto pc! Me to pou paei na eggatasta8ei o Player trwei porta apo to firewall (Kerio Personal). Thn prwth fora pou petaxthke dhmiourghsa monimh entolh apokleismou apo to Kerio kai paizw kanonika ta cd ston windows media player,quintessential,ktl...
awddwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Καλά το firewall σε προστατεύει από προγράμματα που πάνε να εγκατασταθούν; Πάντως καλά είναι να μην έχεις ενεργοποιημένο το autorun, γιατί από την στιγμή που θα εγκατασταθεί κάποιο ηλίθιο πρόγραμμα προστασίας μετά δύσκολα βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.