konnak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 a bit show off though:p Ωστόσο epote εμένα μου φάνηκε πολύ "ειλικρινής", δεν μου φάνηκε δηλαδή να προσπαθεί να εντυπωσιάσει, αν και είχε όλα τα γνωρίσματα του generation x στυλ κινηματογράφησης, που έχει ξαναναφερθεί. Δηλαδή, πιστέυω ότι ό,τι έκανε ήταν επειδή χρειαζόταν (π.χ. για στην κλιμάκωση στο τέλος και το back and forth με το ασφυκτικό κλίμα, έως και το τέλος), και δείγμα μεγάλης δεξιοτεχνίας. Βέβαια, επειδή έχουμε δει πολλές ταινίες να έχουν "δανειστεί" τις ίδιες τεχνικές, σίγουρα πολλοί προσπάθησαν απλά να εντυπωσιάσουν. Αντιθέτως, ο Αρονόφσκι "έπειθε" για τους σκοπούς του, κατά τη γνώμη μου.
fallen_angel82 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Πήρα την ταινία πριν δυο χρόνια περίπου από το Σινεμά. Την έχω δει μια στον κινηματογράφο και άλλες 11 φορές από τοDVD με διαφορετική παρέα πάντα και 3-4 φορές μόνος μου. Από σκηνοθετικ΄΄ης άποψης θα της έβαζα 9/10 γιατί όντως σε κάποιες στιγμές ένιωσα ότι υπερβάλλει ο σκηνοθέτης. Το ίδιο ένιωσα όταν είδα και το Hulk(λίγο άσχετη ταινία...Μη βαράτε όλοι μαζί!!!) στο οποίο ο John Wo έκανε αρκετά καλή δουλειά αλλά χωρίς μέτρο... Θα συμφωνήσω με τον psilo. Αν θες ταινία παρόμοια με το Requiem δες το ξανά και ξανά...Όσο για τη μουσική τα λόγια είναι περιττά...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Mipws thes na peis o ANg Lee gia to Hulk?Giati ama toxe kanei o Woo den thatan eispraktikh apotyxia alla thatan kai sigoura xeiroteri tainia
Akujin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 eimai enas entypwsiasmenos fan autou tou skinotheti since ''Pi'' To Requiem mou arse para poly, einai poly mprosta o typos, apsogi synergasia me ton clint mansell(music composer) kai stis 2 tainies. Antistiksi pou tha zileuan gigantes skinothetes. To Pi mou arese perissotero, alla to requiem einai pio prosvasimo. Safws aptis kalyteres tainies tvn teleytaiwn xronwn... Oloi osoi sevontai to cine-filiko tous profil, prepei na to exoun dei i na speusoun tlx, an oxi...
Chi Chi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Pistevo oti to "Basketball Diaries" einai pio konta sto Requiem san tainia, oson afora to story & to drama tis ypo8esis. Skino8etika & kallitexnika omos, mono to idio to Requiem i to Pi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.