adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Ελπίζω να εννοείς "κοτσάνα" την πρότασή του σαν παρεμφερής ταινία... Ελπίζω να μην εννοείς ότι η ταινία είναι "κοτσάνα"... kakws elpizeis
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 exigise se parakalw GIATI einai kotsana
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 poly katathliptiko, skoteino, h ypothesh gia klamata, to koyneli asta na pane .... to gyrisma mou thimize paidikh ellhnikh tainia
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ok,fair enough,apla otan lete mou arese to ena i den mou arese to allo na lete to giati(asxeto pws tha to paroume,px egw thewrw oti ta misa pou les den einai kaka,ta alla misa pragmatika den stekoun kai einai apla gia na peis kati kai episis tinw na pistepsw pws apla den katalabes tipota apo tin tainia kai giauto tin thaveis)
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 apla einai toso fthnogyrismenh pou ki ayta pou ithele na pei kalyptontai
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 [...] tora tha rpospathiso na vro se dvd to Last Exit to Brooklyn . Τελικά έριξα μια ματιά και υπάρχουν: Δύο εκδόσεις από το play.com (R2):http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=4698καιhttp://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=173905Η πρώτη πρέπει να'ναι της Universal που λέγεται ότι είναι σαφώς ανώτερης ποιότητας από την δεύτερη. Καμία από τις δύο δεν έχει υπότιτλους - ούτε καν αγγλικούς. [*]Μία έκδοση σε R4' date=' πάλι χωρίς υπότιτλους: http://www.ezydvd.com.au/item.zml/3357, η οποία φαίνεται φθηνότερη από την R2 - βγαίνει περίπου στα € 11.50 μαζί με ταχυδρομικά. Έχω ψωνίσει (κι όχι μόνο εγώ) από το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι αξιόπιστοι.[/list'] Φαίνεται να υπάρχει και μία R0 κορεάτικη έκδοση με αγγλικούς και κορεάτικους υπότιτλους αλλά δεν ξέρω μαγαζί που να πουλάει κορεάτικα DVD. ΥΓ: Τελικά, ο συγγραφέας του Last Exit to Brooklyn, Hubert Selby, έχει γράψει και το Requiem for a Dream, το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ok,fair enough,apla otan lete mou arese to ena i den mou arese to allo na lete to giati(asxeto pws tha to paroume,px egw thewrw oti ta misa pou les den einai kaka,ta alla misa pragmatika den stekoun kai einai apla gia na peis kati kai episis tinw na pistepsw pws apla den katalabes tipota apo tin tainia kai giauto tin thaveis[/b']) kala stadar, ksereis kati re adi orismenes tainies den einai aparaithto na tis katalabeis kai na e3hghseis alla apla na tis noiwseis...
Cristina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 apla einai toso fthnogyrismenh pou ki ayta pou ithele na pei kalyptontai Πράγματι αυτήν την αίσθηση δίνει η ταινία σε έντονο βαθμό αν και νομίζω πως αυτός ήταν και ο στόχος της. Δηλαδή, προσπάθησε εσκεμμένα να αποφύγει την λουστραρισμένη και καλοβαλμένη απόδοση του σεναρίου, θέλοντας να δημιουργήσει το feeling της μιζέριας των χαρακτήρων. Θαρρώ πως το κατάφερε επιτυχώς, ασχέτως αν η ταινία και σε μένα δεν άρεσε γι αυτόν το λόγο. Παρ' όλ' αυτά, είχε καλό σενάριο και ακόμα πιο καλούς χαρακτήρες.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 thanks paredwse ,alla tha protimousa kati me ellinikous ipotitlous an vro tous ipotitlous sto internet tha boreso na tous valo ?
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Xristina nomizw leei gia to Donnie Darko
Cristina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 hahahaha! Έχεις δίκιο Kaizer. /me αυτομουτζώνεται ΟΚ... Δεν κάνω σχόλια... Το Donnie Darko είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. :roll:
psilos2000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Λυπάμαι φίλε μου αλλά δυστηχώς όποιος εχει δει το ρεκβιεμ και θέλει κάτι παρεμφερές το μονο που μπορεί να κάνει είναι....να την ξαναδεί!! Πρέπει να το έχω νοικίασει 9 φόρες μέχρι στιγμής κ κάθε φορά με συγκλονίζει. Αγαπημένο χόμπι : Να βλέπω την ταινία με chiks! που δεν την έχουν ούτε ακούσει κ μετά να παρατηρώ τις ακραίες αντιδράσεις.. Αν όντως πρέπει να δεις κάποια άλλη ταινία, η μοναδική που μου έρχεται στο μυαλλό ειναι το Αmerican History Χ...
Alt3rnative Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Mousikh kommenh kai rammenh sta metra ths taineias.Skhnothesia apsogh kai ermhneies pou se afhnoun me anoikto to stoma.Apla teleia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.