Προς το περιεχόμενο

Requiem for a dream

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελπίζω να εννοείς "κοτσάνα" την πρότασή του σαν παρεμφερής ταινία...

Ελπίζω να μην εννοείς ότι η ταινία είναι "κοτσάνα"...

kakws elpizeis :)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok,fair enough,apla otan lete mou arese to ena i den mou arese to allo na lete to giati(asxeto pws tha to paroume,px egw thewrw oti ta misa pou les den einai kaka,ta alla misa pragmatika den stekoun kai einai apla gia na peis kati kai episis tinw na pistepsw pws apla den katalabes tipota apo tin tainia kai giauto tin thaveis)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

tora tha rpospathiso na vro se dvd to Last Exit to Brooklyn .

Τελικά έριξα μια ματιά και υπάρχουν:

• [*]Μία έκδοση σε R4' date=' πάλι χωρίς υπότιτλους:
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/3357, η οποία φαίνεται φθηνότερη από την R2 - βγαίνει περίπου στα € 11.50 μαζί με ταχυδρομικά. Έχω ψωνίσει (κι όχι μόνο εγώ) από το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι αξιόπιστοι.[/list']

Φαίνεται να υπάρχει και μία R0 κορεάτικη έκδοση με αγγλικούς και κορεάτικους υπότιτλους αλλά δεν ξέρω μαγαζί που να πουλάει κορεάτικα DVD. :(

ΥΓ: Τελικά, ο συγγραφέας του Last Exit to Brooklyn, Hubert Selby, έχει γράψει και το Requiem for a Dream, το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία.

Δημοσ.
ok,fair enough,apla otan lete mou arese to ena i den mou arese to allo na lete to giati(asxeto pws tha to paroume,px egw thewrw oti ta misa pou les den einai kaka,ta alla misa pragmatika den stekoun kai einai apla gia na peis kati kai episis tinw na pistepsw pws apla den katalabes tipota apo tin tainia kai giauto tin thaveis[/b'])

kala stadar,

ksereis kati re adi orismenes tainies den einai aparaithto na tis katalabeis kai na e3hghseis alla apla na tis noiwseis...

Δημοσ.
apla einai toso fthnogyrismenh pou ki ayta pou ithele na pei kalyptontai

Πράγματι αυτήν την αίσθηση δίνει η ταινία σε έντονο βαθμό αν και νομίζω πως αυτός ήταν και ο στόχος της.

Δηλαδή, προσπάθησε εσκεμμένα να αποφύγει την λουστραρισμένη και καλοβαλμένη απόδοση του σεναρίου, θέλοντας να δημιουργήσει το feeling της μιζέριας των χαρακτήρων.

Θαρρώ πως το κατάφερε επιτυχώς, ασχέτως αν η ταινία και σε μένα δεν άρεσε γι αυτόν το λόγο.

Παρ' όλ' αυτά, είχε καλό σενάριο και ακόμα πιο καλούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

hahahaha! :lol:

Έχεις δίκιο Kaizer. :P

/me αυτομουτζώνεται :P

ΟΚ... Δεν κάνω σχόλια... Το Donnie Darko είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. :roll: :mrgreen:

Δημοσ.

Λυπάμαι φίλε μου αλλά δυστηχώς όποιος εχει δει το ρεκβιεμ και θέλει κάτι παρεμφερές το μονο που μπορεί να κάνει είναι....να την ξαναδεί!!

Πρέπει να το έχω νοικίασει 9 φόρες μέχρι στιγμής κ κάθε φορά με συγκλονίζει.

Αγαπημένο χόμπι : Να βλέπω την ταινία με chiks! που δεν την έχουν ούτε ακούσει κ μετά να παρατηρώ τις ακραίες αντιδράσεις..

Αν όντως πρέπει να δεις κάποια άλλη ταινία, η μοναδική που μου έρχεται στο μυαλλό ειναι το Αmerican History Χ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...