Προς το περιεχόμενο

Requiem for a dream

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε Lucifer, έτοιμος ήμουν να το προτείνω. Πραγματικά, πολύ "συγγενείς" οι δύο ταινίες, τόσο ως προς θεματική (όχι, δεν εννοώ τα ναρκωτικά), όσο και προς ατμόσφαιρα.

Αυτό που έχω να προσθέσω εγώ δεν έχει ωστόσο να κάνει με το συγκλονιστικό της ιστορίας, όσο με την καταπληκτική σκηνοθεσία του Αρονόφσκι (όπως και στο π).

Δημοσ.

Wpa re paidia,please ellaborate pws kollane ta 21 grammaria me to Requiem ektos isws apo tin moutzada kai tin apaisiodoxia(pou gia to 21 grammaria den to kovw toso) stin fwtografia kai ton rythmo.To Requiem itan kathara thematiki tainia,ta 21 pio wide spectrum.Kala gia to P den pisteuw oti exei sxesi

• Super Moderators
Δημοσ.
to teleftaia exsodos :brooklyn den itan vivlio pou stirizotan to requiem ?

Δεν ξέρω αν στηριζόταν σε αυτό το Requiem For A Dream, αλλά σίγουρα υπάρχει ταινία Last Exit to Brooklyn βασισμένη στο βιβλίο Last Exit to Brooklyn (την έχω μάλιστα σε VHS - χωρίς υπότιτλους εννοείται, δεν νομίζω να'χει κυκλοφορήσει Ελλάδα, δεν νομίζω να κυκλοφορεί σε DVD).

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η πόλη της Νέας Υόρκης αρνήθηκε να δώσει άδεια στους παραγωγούς να γυρίσουν την ταινία στο Brooklyn (προ Bush παρακαλώ) και έτσι στήθηκε ολόκληρη αναπαράσταση του Brooklyn της δεκαετίας του 1950 στη Γερμανία (δεν θυμάμαι τώρα σε ποιά πόλη). Μια εκπληκτική ταινία, βουτηγμένη στην απελπισία. A must see κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Δημοσ.
sorry alla to Donnie Darko htan H kotsana

Ελπίζω να εννοείς "κοτσάνα" την πρότασή του σαν παρεμφερής ταινία...

Ελπίζω να μην εννοείς ότι η ταινία είναι "κοτσάνα"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...