deathlok Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 oti kai na exoume to sozoume kai kanoume format.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εγω σπανια κανω format γιατι με σωζει το ghost αλλα τωρα που αλαλξα μητρικη δεν μπορουσε !!!!!
Slay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 thn lysh na kaneis boot me disketa h me hirens boot cd, kai na sbhseis ta windows, programm files, kai document and settings , kai meta na kaneis katharh egkatastash thn exeis skeftei pote? exaloy oi perissoteroi xrhstes exoyn 1 partition opote me to format ta xanoyn ola.
wert Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 exaloy oi perissoteroi xrhstes exoyn 1 partition opote me to format ta xanoyn ola. Και σε αυτή την περίπτωση όπως εγώ παλιά με τον 10g δίσκο ότι ήθελα το κρατούσα σε cd. Τώρα το λιγότερο που έχει κάποιος είναι 80g οπότε παίρνει άνετα να κάνεις ένα partition. Τώρα χρήστης με ένα και μόνο partition μάλλον δεν θα έχει κλείσει ούτε εξάμηνο στο pc για να είναι έτσι. Slay φίλε μου φιλικά πάντα έτσι. Εγω σπανια κανω format γιατι με σωζει το ghost αλλα τωρα που αλαλξα μητρικη δεν μπορουσε !!!!! Μετά από λίγα χρόνια εδώ μέσα ο κόσμος τόχει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι Αλλά να που βρήκαμε ευκαιρία να σε πειράξουμε :oops: 8) Και εδώ που τα λέμε και εγώ με τα image έχω σωθεί αλλιώς κάθε δεύτερο μήνα θα έπρεπε να κάνω φορμάτ με τις μλκες που κάνω. Εγώ κρατάω με το acronis πάντος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 exaloy oi perissoteroi xrhstes exoyn 1 partition opote me to format ta xanoyn ola. Αυτο ειναι απο..αμελεια εως εγκληματικο φιλε μου !!!!Εχω δυο δισκους απο 80GB ο καθενας και εχουν απο 3 partition. :grin: :grin:
Slay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Ego exo 2 diskoys enan 200gb kai enan 80gb kai oi 2 me 1 partition ekastos, kai den brisko ti to ameles h egklhmatiko briskeis se ayto, epishs OLA ta nea mhxanhmata poy poyliontai pali me 1 partition erxontai, egklhmatiko ego theoro na yparxoyn akoma xrhstes poy otan theloyn na perasoyn nea egkatastash windows na kanoyn format, ego format kano mono otan agoraso kainoyrgio disko, h monh xrhsimothta poy exoyn ta partitions einai gia na baleis diaforetika leitoyrgika systhmata, thymamai ton proto moy disko se PC poy eixe 3 partitions , 1 gia win95 ena gia NT, kai ena gia OS/2.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 h monh xrhsimothta poy exoyn ta partitions einai gia na baleis diaforetika leitoyrgika systhmata,. Επετρεψε μου να διαφωνησω...Το να εξασφαλησεις αρχεια για την κακια την ωρα που σε ολους καποτε ερχετε αργα ή γρηγορα δεν ειναι λιγο.Τωρα αν εσυ εχεις τετοια ικανοτητα να μην κανεις format σε δισκο με λειτουργικο...τι να σου πω...Εισαι σιγουρα η εξαιρεση... :neutral: :neutral: Καληνυχτα.
tempo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 συμφωνώ με τον Γιάννη. Πάντως παιδιά μεγάλη αγαλίαση όταν κάνεις format. Σαν να σβήνεις το παλιό κακό παρελθόν (με τα πειράματα, τα install προγραμμάτων που βλέπεις πρώτη φορά) και πλέον έχεις νεό ολοκαίνουργιο, ατσαλάκωτο δίσκο!!!
Slay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Επετρεψε μου να διαφωνησω...Το να εξασφαλησεις αρχεια για την κακια την ωρα [/b'] που σε ολους καποτε ερχετε αργα ή γρηγορα δεν ειναι λιγο. #define kakia ora giati an h kakia h ora einai na soy xtyphsei o diskos ta partitions den tha se sosoyn, apo to mono poy ypothetika mporeis na sotheis einai apo to na soy xalasei to filesystem, alla kaka ta psemata den eimaste sthn epoxh toy FAT16 kai FAT32 poy tote ONTOS kati tetoio htan poly pithano, ta shmerina filesystems einai poly poio ajiopista eite ayto legetai NTFS sta windows, h akoma kalytera EXT2 EXT3 RFS sto linux, prosopika paroti erxomai se epafh me arketa mhxanhmata kathimerinos den exo dei pote na exei xtyphsei filesystem apo ayta poy anefera , den leo oti einai adynaton na ginei , apla einai poly apithano.
grtsik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Το νέο Norton Ghost 9 έχει την επιλογή Copy One Drive to another. Με την επιλογή αυτή, μπορείς ακόμα και να αντικαταστήσεις τον παλιό δίσκο με νέο, μγαλύτερο, παρ' όλο που αυτός θα έχει διαφορετικό αριθμό sectors and heads.
wert Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Αν χτυπήσει ο δίσκος εντάξει τότε όλα πάνε καπούτ. Αλλά και πάλι περιοδικά μπορούμε να κρατάμε αντίγραφα από τα αρχεία μας σε CD ή DVD. epishs OLA ta nea mhxanhmata poy poyliontai pali me 1 partition erxontai Αυτά τα φτιάχνει ο χρήστης και όχι η οποιδήποτε εταιρεία. h monh xrhsimothta poy exoyn ta partitions einai gia na baleis diaforetika leitoyrgika systhmata, Μα πρωτα απ'όλα και η περίπτωση φορμάτ. Κάνουμε φορμάτ για παράδειγμα στον C χωρίς να πειράξουμε τίποτα στα άλλα partitions. Ή στα άλλα partitions πάλι μπορούμε να κρατάμε ένα image του δίσκου που έχει το λειτουργικό πχ ghost και στην κακιά την ώρα να κάνουμε μια πολύ ωραία επαναφορά και να γλυτώσουμε το φορμάτ.
polaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ναι ενα ghost/acronis image καπου δεν σε χαλάει να υπάρχει... Θα ηθελα ΠΟΛΥ να μάθω περισσότερα για επαναφορά συστηματος ΧΩΡΙΣ φορματ, πως σβηνεις οπως λες και ξαναπερνας τα windows..? μονο απτο cd?To ρωταω γιατι θα με σωσει στη δουλεια! Επίσης πολλα PC έρχονται με 2 partitions!!! Στη δουλειά τα μισα που παραλαμβάνουμε ειναι με 2 partitions!
drm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Κατ' αρχάς ένας σημαντικός λόγος να έχεις παραπάνω από ένα partition είναι ότι μπορεί τα δεδομένα που έχεις μέσα να έχουν διαφορετικές ανάγκες για derfrag πχ... Επίσης, το να μην σου bootάρουν τα windows, χώρις να έχει χαλάσει το file system, δεν είναι σπάνιο... Τέλος, με λιγότερο κόπο παραπάνω, εγώ έχω καταφέρει, να μην έχω καθόλου δεδομένα (ουτε καν τα mail μου) στο partition των windows...
Slay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Επίσης' date=' το να μην σου bootάρουν τα windows, χώρις να έχει χαλάσει το file system, δεν είναι σπάνιο...[/quote'] nai alla opos eipa kai se prohgoymeno moy mhnyma to format DEN einai o monos tropos gia na kaneis katharh egkatastash ton windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.