Προς το περιεχόμενο

Πώληση 19/09/2024 01:31 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

MacBook Air 13 inch 2020 Intel Core i3 8/256 GB με 177 κύκλους φόρτισης

580 €

  • εμφανίσεις: 152
  • 1 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

skalogir

skalogir (61)

Μέλος από: 02/04/2017

98%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 62
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 0

Πωλείται σε εξαιρετική κατάσταση MacBook Air 13 inch 2020, το τελευταίο μοντέλο με Intel Chip (i3 Dual-Core 1.1 GHz) της εταιρίας πριν γίνει αλλαγή σε Apple Silicon. Παίρνει απροβλημάτιστα Windows 11 σε ξεχωριστό partition μέσω Boot Camp (το τελευταίο μοντέλο MacBook που μπορεί να το κάνει αυτό) αλλά και Virtual Machine οπότε μπορείτε να έχετε και το Mac OS και τα Windows 11. Η χρήση των Windows μέσω ξεχωριστού partition είναι πλεονέκτημα από την άποψη ότι όσο είναι σε χρήση τα Windows, το Mac OS δεν ξοδεύει καθόλου πόρους από το μηχάνημα (σε αντίθεση με το virtual machine των επόμενων μοντέλων). Είναι το μοντέλο 8/256 GB είναι ήδη αναβαθμισμένο στο πιο πρόσφατο Mac OS, Sonoma 14.6.1. Έρχεται στην αρχική του συσκευασία. Είναι 100% λειτουργικό και δεν έχει απολύτως καμία γρατζουνιά, ούτε σημεία χρήσης. Υποστηρίζει ταυτόχρονα 2 εξωτερικές οθόνες ενώ το καπάκι είναι ανοιχτό (3 σύνολο). Από όσο γνωρίζω το Macbook με M1 και Μ2 επεξεργαστές δεν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Είναι ίσως το καλύτερο και φτηνότερο μοντέλο για όσους θέλουν native υποστηρίξη Windows 11 και παράλληλα Mac OS σε δύο ξεχωριστά partitions. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης Windows 11 με αυθεντική άδεια με μικρή έξτρα χρέωση για όσους τα χρειάζονται και δεν γνωρίζουν πως να τα εγκαταστήσουν. 

Έχει μόλις 177 κύκλους φόρτισης και κατάσταση μπαταρίας Normal (δείτε αντίστοιχη φωτογραφία). Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει υγεία μπαταρίας οπότε ζητήστε να μάθετε κύκλους φόρτισης πριν αγοράσετε. O φορτιστής είναι αχρησιμοποίητος.

Βρίσκομαι Πτολεμαΐδα. Μπορεί να αποσταλεί με αντικαταβολή, BOX NOW πανελλαδικά ή και ΚΤΕΛ σε διπλανές πόλεις. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα χέρι με χέρι ανταλλαγής στην Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεννόησης.  

skalogir

skalogir (61)

Μέλος από: 02/04/2017

98%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 62
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...