Προς το περιεχόμενο

Πώληση 31/08/2024 05:36 μμ

ΝΕΟ

ΠΑΚΕΤΟ ''Need for Speed'' - 2 Παιχνιδια (XBOX 360) / (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - Κλειστη Συσκευασια)

55 €

  • εμφανίσεις: 26
  • 0 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

stelsfen

stelsfen (4)

Μέλος από: 11/11/2023

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 4
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Να κοιταζετε το ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ τακτικα για να βλεπετε τις αγγελιες μου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ οι οποιες,κατα κυριο λογο,αφορουν το XBOX 360.

➡Εντος ΑΘΗΝΑΣ πωλουνται μεσω ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ με συναντηση!!
➡Εκτος ΑΘΗΝΑΣ τα μεταφορικα για δεμα κοστιζουν 6 ΕΥΡΩ (μαζι με την συσκευασια του δεματος) μεσω ΕΛΤΑ.Τα ταχυδρομικα επιβαρυνουν τον ''αγοραστη''.

➡ΠΛΗΡΕΙΣ και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ αφου ειναι ΚΛΕΙΣΤΗ η συσκευασια τους !!

ΠΑΚΕΤΟ ''Need for Speed'' - 2 Παιχνιδια (XBOX 360) / (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - Κλειστη Συσκευασια)

1.NEED FOR SPEED ''Most Wanted'' - A CRETERION GAME - Limited edition / (ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

Είστε καταζητούμενος. Αλλά είστε Most Wanted; Γι’αυτό θα πρέπει να ξεφύγετε από τους αστυνομικούς, να είστε πιο γρήγορος από τους φίλους σας, και εξυπνότερος από τους αντιπάλους σας.

Με την αστυνομία να έχει ορκιστεί να σας βγάλει από τη μέση με κάθε κόστος, θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ωφεληθείτε από τον ''ανοικτό κόσμο'' του παιχνιδιού για να ανακαλύψετε κρυψώνες, να κάνετε εντυπωσιακά άλματα και να αποκτήσετε καινούργια αμάξια για να μείνετε ένα βήμα μπροστά από τους διώκτες σας.

Πιστό στο πνεύμα της Criterion Games, στο ''NFS: Most Wanted'' οι φίλοι σας βρίσκονται στην καρδιά της εμπειρίας παιχνιδιού. Σε ένα ανοικτό κόσμο χωρίς μενού ή χρόνους φόρτωσης, μπορείτε να αναμετρηθείτε άμεσα με τους φίλους σας και να επιδείξετε τις οδηγικές ικανότητες σας μέσα από μία ποικιλία multiplayer αγώνων. Οι αντίπαλοί σας θα κάνουν τα πάντα για να σας σταματήσουν πριν φτάσετε στην κορυφή. Σε αυτό τον κόσμο, μόνο ένας Most Wanted μπορεί να υπάρχει !!

Limited Edition - Επιπλέον Υλικό

--4 ώρες με διπλάσια ''Speed Points'' - Λάβετε διπλά Speed Points για τις 4 πρώτες ώρες του online multiplayer!

--2 Limited Edition οχήματα - Αποκτήστε πρόωρη πρόσβαση σε 2 από τα πιο ''καυτά'' αυτοκίνητα του κόσμου στο online multiplayer, τα οποία θα είναι με το αποκλειστικό μαυρο σατέν χρώμα και τις πιο σύγχρονες βελτιώσεις:

Απόλυτη ταχύτητα και στυλ με ένα από τα εντυπωσιακότερα δημιουργήματα της μηχανικής αυτοκινήτων, την ''Maserati GranTursimo MC Stradale'', η οποία θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ''βελτιώσεις'': Racing κινητήρα και φρένα για αυξημένη δύναμη και έλεγχο. Σώμα Ground Effect για την αύξηση της Down Force και για καλύτερη ευελιξία.

H πανίσχυρη και ελαφριά ''2012 Porsche Carrera S'' ιδανική για να ξεφύγετε από τους αντιπάλους σας με ιλιγγιώδη ταχύτητα έρχεται εξοπλισμένη με τις παρακάτω ''βελτιώσεις'': Βελτιστοποιημένο αεροδυναμικό αμάξωμα για μειωση της οπισθέλκουσας και μέγιστη τελική ταχύτητα. Αποτελεσματική και διαρκή ώθηση με Nitrous Burn.

Δράση ''Ανοικτού Κόσμου'': Ξεφύγετε από τους μπάτσους – με τον δικό σας τρόπο. Πραγματοποιήστε άλματα, κόψτε δρόμο, κρυφτείτε ή ξεφύγετε από τους αστυνομικούς χάρη στις μοναδικές δυνατότητες του αυτοκινήτου σας. Η απόλυτη ελευθερία είναι δικιά σας. Οδηγήστε όπου θέλετε με τους φίλους σας, ανακαλύψτε ''κρυμμένο'' περιεχόμενο ή χρησιμοποιήστε την πόλη προς το συμφέρον σας για να τους κερδίσετε μέσα από ατελείωτες προκλήσεις...

2.NEED FOR SPEED - ''The Run''

--Με μόνο όπλο το θάρρος και το ένστικτο σου, μπες στο ''ρόλο'' του Jack και οδήγησε στα άκρα προσπαθώντας να σώσεις τη ζωή σου… με την αστυνομία να θέλει να σε συλλάβει και κάποιους άλλους να σε θέλουν νεκρό !!

--Ζήσε το απόλυτο παιχνίδι προσομοίωσης οδήγησης όπως δε το έχεις ξαναζήσει ποτέ, αφού χάρη στην υπερσύγχρονη μηχανή Frostbite 2 της DICE, το Need for Speed: The Run, ανεβάζει το είδος δράσης – αγώνων ταχύτητας σε νέα ύψη, με εκπληκτικά γραφικά και εφέ που δεν ξεφεύγουν λεπτό από την πραγματικότητα, ακόμα και όταν τρέχεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

--Ανταγωνίσου πάνω από 150 οδηγούς ή απέφυγε τις σφαίρες που έρχονται καταπάνω σου, αφού για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο πρωταγωνιστής μπορεί να βγει από το αυτοκίνητο !!

--Κατέκτησε όλα τα τρόπαια και πάρε μέρος σε underground αγώνες. Διέσχισε εκατοντάδες μίλια πάνω σε βουνά, μέσα στην πόλη, σε χιονισμένα τοπία και σε ερήμους. Εσύ έχεις μόνο ένα σκοπό. Να κερδίσεις!

--Ξεγέλασε την αστυνομία που σε καταδιώκει και ξέφυγε από τους ανθρώπους του υποκόσμου που σε θέλουν νεκρό. Πλέον η οδήγηση δεν έχει χρηματικό έπαθλο, αλλά την ίδια σου τη ζωή.

--Διαγωνίσου στο The Run, σε έναν παράνομο αγώνα δρόμου στους πιο εμβληματικούς και ύπουλους δρόμους, από το Σαν Φρανσίσκο στη Νέα Υόρκη.

--Ώθησε τις οδηγικές σου ικανότητες στα όρια και αντιμετωπίστε πάνω από 150 διάσημους οδηγούς, καθώς διασχίζεις πολυσύχναστους αστικούς δρόμους, πλαγιές βουνών, τούνελ, και στενά φαράγγια, με την ''μηχανή γραφικών'' Frostbite 2 να δίνει στο Need for Speed The Run χολιγουντιανή διάσταση.

--Κράτησε τον Jack ένα βήμα μπροστά από τους κινδύνους του σκοτεινού παρελθόν του, τόσο εντός όσο και εκτός από το αυτοκίνητο. Eίτε ο ίδιος καταδιώκει κάποιον, είτε είναι καταδιωκόμενος, θα έρθεις αντιμέτωπος με θανάσιμες απειλές τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις εάν θέλεις ο εάν ο Jack θα φτάσει στη Νέα Υόρκη σώος και αβλαβής και πριν από τον ανταγωνισμό του.

--Διάλεξε μια λίστα αναπαραγωγής και αγωνίσου σε multiplayer αγώνες δρόμου υψηλών οκτανίων για την υπεροχή σε όλη την Αμερική. Συνδέσου online ,βρες τους φίλους σου για να κερδίσεις αποκλειστικές ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού, και μέσω του Αutolog σύγκρινε τους χρόνους σου με εκείνους των φίλων σου και γίνε εσύ ο καλύτερος.

--Συνεχίζοντας την παράδοση, η σειρά παιχνιδιών Need for Speed σου προσφέρει τα πιο «καυτά» αγωνιστικά αυτοκίνητα του πλανήτη. Η ''ΜcLaren MP4-12C'', το ''Ford Shelby GT500 Super Snake'' καθώς και η ολοκαίνουργια ''Lamborghini Aventador'' περιμένουν να τα οδηγήσεις...

stelsfen

stelsfen (4)

Μέλος από: 11/11/2023

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 4
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...