Προς το περιεχόμενο

Πώληση 20/09/2024 08:34 πμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA

1.490 €

  • εμφανίσεις: 192
  • 0 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Logoscripto

Logoscripto (0)

Μέλος από: 09/02/2017

0%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 0
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-PP069W του οποίου παραθέτω τα χαρακτηριστικά πιο κάτω. Αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 2024 και με χαλαρή χρήση καθαρά γραφείου, απλά τελικά επειδή δεν με ενδιαφέρει τόσο η φορητότητα θα προτιμήσω κάτι με μεγαλύτερη οθόνη.

Κατά τα άλλα είναι πολύ ελαφρύς και είναι από τους μόνους που μπορούν να συγκριθούν με Apple Macbook, και σε βάρος (είναι ελαφρύτερος) και σε πάχος, και σε ποιότητα κατασκευής (η οθόνη σηκώνεται με το ένα χέρι δεν χρειάζεται να κρατάς το υπόλοιπο με το άλλο χέρι και μένει σταθερή) αλλά και σε μπαταρία η οποία κρατάει για μια μέρα γραφείου και 2-3 σειρές μετά. Και βέβαια η οθόνη η οποία όπως θα δείτε αν ψάξετε λιγάκι το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι από τα λίγα που θεωρείται καλύτερη η οθόνη από την οθόνη των Apple Macbook.

Έχει επίσης και το μοναδικό χαρακτηριστικό για laptop του μεγέθους του, το αριθμητικό πληκτρολόγιο ενσωματομένο στο touch pad όπως φαίνεται στην φωτογραφία επάνω, το οποίο το ενεργοποιείς και απενεργοποιείς πολύ εύκολα.

Επίσης το χρώμα του είναι το ανοιχτό γκρί το οποίο δεν υπάρχει στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

 

Το Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA είναι ένα Notebook με οθόνη 14". Το μέγεθος αυτό προτείνεται για μεγαλύτερη φορητότητα

• Οθόνη 14" 2880x1800
• Core Ultra 7 155H-1.4GHz/Meteor Lake (14th Gen)
• HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
• Βάρος 1.2Kg

Ο επεξεργαστής που ενσωματώνει είναι ο Intel Core Ultra 7 155H χρονισμένος στα 1.4Ghz

Διαθέτει μνήμη 16GB RAM DDR5 και προτείνεται για απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία εικόνας και video, παραγωγή μουσικής και επεξεργασία ήχου.

Η ανάλυση είναι 2880x1800. Εξοπλίζεται με έναν δίσκο SSD των 1TB. Διαθέτει χωρητικότητα ικανή για αποθήκευση μεγάλου όγκου φωτογραφιών και video όπως επίσης και για εγκατάσταση πολλών προγραμμάτων.

Το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 11 Pro. Η βασική διαφορά μεταξύ του Windows 11 Pro και του απλού Windows 11 είναι ότι η έκδοση Pro είναι σχεδιασμένη για επιχειρησιακή χρήση και περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες διαχείρισης και ασφάλειας που δεν είναι διαθέσιμες στη βασική έκδοση.

Τέλος, διαθέτει συνδεσιμότητες όπως HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2. Με την θύρα HDMI, μπορείτε να συνδέσετε εξωτερική οθόνη, τηλεόραση ή Home Cinema που διαθέτει την συγκεκριμένη θύρα με σκοπό την επέκταση της επιφάνειας εργασίας, την προβολή ταινιών απο το Laptop σε μεγαλύτερες οθόνες και τη μεταφορά του ήχου σε ποιοτικότερες πηγές.

Με το Thunderbolt 4 έρχεται υποστήριξη για δύο 4K οθόνες ή μία 8K, μια μεγάλη αναβάθμιση σε σύγκριση με το Thunderbolt 3 που υποστηρίζει έως μία οθόνη ανάλυσης 5K. Το νέο πρότυπο είναι συμβατό με όλες τις προηγούμενες γενιές συσκευών USB και χρησιμοποιεί τα κλασικά καλώδια USB-C to C. Επίσης παρέχει ισχύ έως 100w για φόρτιση συσκευών.

 

Logoscripto

Logoscripto (0)

Μέλος από: 09/02/2017

0%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 0
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...