Προς το περιεχόμενο

Πώληση 23/07/2024 03:52 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Routers 4G Mercusys /Vodafone ZTE

40 €

  • εμφανίσεις: 190
  • 3 παρακολουθούν
Low_Prices12

Low_Prices12 (371)

Μέλος από: 03/04/2015

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 372
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 11

Πωλούνται 4g Routers που δέχονται καρτα sim. Κατάλληλα για σπίτια, γραφεία, μαγαζιά, airbnb που δεν έχουν πρόσβαση σε δίκτυο ίντερνετ. Δέχονται κάρτα SIM και παρέχουν ίντερνετ με πολύ καλές ταχύτητες. Χρησιμοποιήθηκαν μόλις 2 μηνες καθώς μετέπειτα ήρθε κανονική γραμμή στα airbnb της περιοχής.

 

Το MERCUSYS 40€

Το Mercusys 4G είναι ένα 4G LTE router που είναι κατάλληλο για άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε μέρη όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη ευρυζωνική σύνδεση. Το router διαθέτει ενσωματωμένη θύρα SIM και μπορεί να συνδεθεί σε οποιονδήποτε φορέα κινητής τηλεφωνίας. Το router είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και μπορεί να ρυθμιστεί σε λίγα λεπτά.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε εξοχικά σπίτια, τροχόσπιτα ή σε άλλα μέρη όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη ευρυζωνική σύνδεση. Το router είναι επίσης μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να έχουν ένα εφεδρικό δίκτυο στο σπίτι τους σε περίπτωση που διακοπεί η ευρυζωνική σύνδεση.

Εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα 4G LTE για αξιόπιστο Wi-Fi

Λειτουργώντας ως δρομολογητής 4G,χρησιμοποιεί την τεχνολογία 4G LTE για να επιτύχει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες έως 150 Mbps download και 50 Mbps upload.

 

Το ZTE LTE Vodafone 100€

Ένα mobile router, μια συσκευή στην οποία συνδέονται άλλες συσκευές, (πχ υπολογιστής, κινητό, τηλεόραση) ασύρματα, και στις οποίες διαμοιράζει πρόσβαση στο ίντερνετ. Την πρόσβαση στο ίντερνετ την λαμβάνει μέσω του modem που είναι ενσωματωμένο και χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με εγκατάσταση κάρτας SIM. Η κάρτα SIM θα πρέπει να έχει ενεργή σύνδεση με πακέτο δεδομένων. 

 

Συνδέεται στο δίκτυο 4G, το οποίο προσφέρει σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες. Για να λειτουργήσει σε αυτήν την ταχύτητα η συσκευή θα πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη κάλυψη και από το δίκτυο κινητής στο χώρο που βρισκόμαστε. 

Εκπέμπει σήμα σε δύο συχνότητες, 2.4 & 5GHz. Προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες σε σχέση με τα single band και σύνδεση περισσότερων συσκευών. Η 2.4Ghz συχνότητα είναι η πιο διαδεδομένη και έχει μεγάλη εμβέλεια. Η 5Ghz παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα από την 2.4Ghz αλλά είναι πιο ευαίσθητη σε εμπόδια (π.χ. τοίχους) που μειώνουν την εμβέλεια της. Η διαφορά της αυτή αλλά και η πιο περιορισμένη χρήση της βοηθάει στο να έχει λιγότερες παρεμβολές από άλλα δίκτυα. 

 

Υποστηρίζει WiFi mesh, δηλαδή ένα ολοκληρωμένο οικιακό σύστημα WiFi με πολλαπλά σημεία πρόσβασης που έχει κατασκευαστεί για να εξαλείψει τις νεκρές ζώνες και να παρέχει απρόσκοπτο WiFi στο σπίτι, με υψηλότερες ταχύτητες και περισσότερες συσκευές. 

Η συσκευή έχει δυνατότητα ρύθμισης VPN (Virtual Private Network) ώστε η κίνηση από όλες τις συσκευές στο δίκτυο μας να περνάνε μέσα από αυτό. Το VPN λειτουργεί σαν ενδιάμεσος ανάμεσα σε εμάς και το υπόλοιπο ίντερνετ, δίνοντας μας τη δυνατότητα να δίνουμε την εντύπωση ότι βρισκόμαστε γεωγραφικά σε άλλη χώρα και οι σελίδες που επισκεπτόμαστε να βλέπουν ως επισκέπτη την διεύθυνση του VPN και όχι την δική μας. Αυτό μας παρέχει ανωνυμία και πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Low_Prices12

Low_Prices12 (371)

Μέλος από: 03/04/2015

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 372
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 11

Άλλες αγγελίες από Low_Prices12

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...