Προς το περιεχόμενο

Πώληση 12/09/2024 01:02 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Tefal IXEO QT1020 Σύστημα Σιδερώματος - Ατμοκαθαριστής

90 €

  • εμφανίσεις: 127
  • 1 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

ksakel

ksakel (0)

Μέλος από: 19/08/2016

0%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 0
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Το Tefal IXEO είναι ένα μοναδικό σύστημα σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα" για ολοκληρωμένη φροντίδα ρούχων με εργονομικά ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος τριών θέσεων.

https://www.tefal.com/Linen-Care/All-in-one-Solutions/All-in-one-ironing-solutions/IXEO---QT1020/p/2820102010

Άνεση και ευκολία χάρη στην ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος: Οι τρεις κάθετες και πλάγιες θέσεις της επιφάνειας σιδερώματος με ενισχυμένη εργονομία, προσφέρουν άνεση και αποτελεσματικότητα, καθώς χάρη στον ενσωματωμένο σχεδιασμό δεν χρειάζεστε σιδερώστρα για να περιποιηθείτε τα ρούχα σας.

Επιπρόσθετα οφέλη: απολυμαίνει και φρεσκάρει: Ο πανίσχυρος ατμός εξουδετερώνει έως και το 99,99% των μικροβίων και των βακτηρίων, ενώ παράλληλα φρεσκάρει και αφαιρεί τις οσμές για καθαρά υφάσματα με τέλεια υγιεινή.

Αφαιρεί τις ζάρες αξιόπιστα και αποτελεσματικά: Η τεχνολογία θερμαινόμενης πλάκας του ατμοσίδερου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Turbo Steam με αντλία πίεσης 5 bar αφαιρούν τις ζάρες με αξιόπιστο τρόπο.

Ευκολότερη χρήση χάρη στη νέα κεφαλή του σίδερου: Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός της κεφαλής του σίδερου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σιδερώματος, καθώς έχει το μισό μέγεθος από τα παραδοσιακά ατμοσίδερα, για τέλειο πέρασμα πάνω από τα δύσκολα σημεία. 

Άνεση και εκπληκτικά αποτελέσματα στη στιγμή: Χάρη στον γρήγορο χρόνο προθέρμανσης μόλις 45 δευτερολέπτων, η συσκευή "Όλα-σε-ένα" είναι έτοιμη κάθε φορά που τη χρειάζεστε για να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή.

Αφαιρούμενο δοχείο νερού για απόλυτη άνεση: Χάρη στη γενναιόδωρη χωρητικότητα 1 λίτρου του αφαιρούμενου δοχείου νερού, μπορείτε να σιδερώνετε και να φρεσκάρετε για πολλή ώρα και να το ξαναγεμίζετε στη στιγμή.

Ασφαλές για κάθε ύφασμα: Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια σε όλα σας τα ρούχα και να φροντίζετε όλα τα υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα όπως το μετάξι.

Άνεση και ευελιξία με έξυπνα αφαιρούμενη βάση: Η φορητή και πανάλαφρη βάση προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άνεση, καθώς σας βοηθά να φρεσκάρετε ανά πάσα στιγμή ακόμα και κουρτίνες, έπιπλα και πολλά άλλα.

Εύκολη μεταφορά: Οι μικρές ρόδες στο κάτω μέρος του προϊόντος σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε τη συσκευή σε κάθε μέρος του σπιτιού.

ksakel

ksakel (0)

Μέλος από: 19/08/2016

0%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 0
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Άλλες αγγελίες από ksakel

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...