Οι φίλοι του επικού επιστημονικής φαντασίας Dune έχουν κάθε λόγο να ενθουσιάζονται.

Το HBO ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει 10.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα των δύο τελευταίων ταινιών, με μια νέα σειρά που φέρει τον τίτλο "Dune: Prophecy".

Η σειρά, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο τόσο στο HBO όσο και στην πλατφόρμα Max, θα εξερευνήσει τις απαρχές του μυστικιστικού τάγματος Bene Gesserit. Αυτή η μυστική οργάνωση διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του γαλαξία, όπως τον γνωρίζουμε στο κύριο έργο του Dune.

Το "Dune: Prophecy" βασίζεται στο μυθιστόρημα "Sisterhood of Dune" των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, που κυκλοφόρησε το 2012. Η μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη υπόσχεται να αποκαλύψει τις πολιτικές μηχανορραφίες και τους αγώνες εξουσίας που οδήγησαν στη δημιουργία του Bene Gesserit.

Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται η Alison Schapker, γνωστή για τη δουλειά της σε δημοφιλείς σειρές όπως το "Lost", το "Fringe" και το "Alias". Η εμπειρία της Schapker στη δημιουργία περίπλοκων αφηγήσεων και η εξοικείωσή της με το είδος της επιστημονικής φαντασίας προμηνύουν μια συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία.

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει δύο καταξιωμένες ηθοποιούς στους κεντρικούς ρόλους. Η Emily Watson και η Olivia Williams θα υποδυθούν τις αδελφές Harkonnen, οι οποίες ίδρυσαν το τάγμα Bene Gesserit. Η παρουσία τους υπόσχεται δυνατές ερμηνείες και έντονες δραματικές στιγμές.

Το HBO έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser της σειράς, το οποίο προϊδεάζει τους θεατές για το ύφος και την ατμόσφαιρα του "Dune: Prophecy". Οι εικόνες υποδηλώνουν μια σειρά γεμάτη πολιτικές ίντριγκες, μυστικισμό και επική δράση, πιστή στο πνεύμα του σύμπαντος του Dune.

Με μόλις έξι επεισόδια, το "Dune: Prophecy" υπόσχεται μια συμπυκνωμένη και έντονη αφήγηση. Οι θαυμαστές του Dune θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην πλούσια μυθολογία του σύμπαντος, ενώ οι νέοι θεατές θα μπορέσουν να γνωρίσουν αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο μέσα από μια φρέσκια οπτική.

  • Like 3