Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι για να μη χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε κατά τη διάρκεια του κειμένου.

Ναι, το Apple Watch Ultra «ενέπνευσε» σε μεγάλο βαθμό τη Samsung σε ό,τι αφορά το Galaxy Watch Ultra και ναι, το τελευταίο έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον μεγάλο του ανταγωνιστή. Ούτε η πρώτη φορά είναι που ένας κατασκευαστής βαδίζει στον δρόμο που χάραξε κάποιος άλλος, ούτε η τελευταία. Με αυτό κατά νου, πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μας από το premium έξυπνο ρολόι της Samsung και ίσως το καλύτερο στην κατηγορία των android smartwatch.

Με το Galaxy Watch Ultra, η κορεατική εταιρεία αποπειράθηκε να… τετραγωνίσει τον κύκλο. Η οθόνη του ρολογιού, βλέπετε, παραμένει κυκλική όμως βρίσκεται σε ένα σχεδόν τετράγωνο σώμα διαστάσεων 47,4 x 47,1 x 12,1 χιλ. Το smartwatch έρχεται σε τρεις αποχρώσεις, Titanium Gray, Titanium Silver και Titanium White (ή γκρι, ασημί και λευκό) και αν δεν το καταλάβατε ήδη, είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο -εξ ου και το βάρος των 60,5 γραμμαρίων. Πλαισιώνεται δε από λουράκια τριών υλικών (Marine, Trail και PeakForm) που έρχονται σε διάφορα χρώματα, με το πορτοκαλί (διατίθεται και στους τρεις τύπους) να ξεχωρίζει.

image.jpeg.7a19b7e9a329fd58b319c3516c144138.jpeg

Η Samsung έδωσε έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και αυτό της το δίνουμε. Το Galaxy Watch Ultra αποπνέει ξεκάθαρα premium αέρα, όντας παράλληλα και αρκετά κομψό για τα δεδομένα της sport κατηγορίας (βγάζει πάντως vibes Garmin). Στα 47 χιλ. είναι ένα αρκετά ογκώδες ρολόι που όμως κάθεται καλά στο χέρι. Πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου MIL-STD-810H ενώ την οθόνη του προστατεύει γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο χρησιμοποιώντας το κάθε μέρα. Διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP68 και αντέχει σε πίεση 10 ATM, με τη Samsung πάντως να αναφέρει ότι είναι ακατάλληλο «για δραστηριότητες νερού υψηλής πίεσης και καταδύσεις». Αν δεν έγινε κατανοητό, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιείτε άφοβα και μέσα στη θάλασσα.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 5
  • Haha 2