Τα XPS της Dell χαρακτηρίζονταν ανέκαθεν από τον κομψό και λείο σχεδιασμό, την υψηλή αισθητική και τη λεπτή τους κατασκευή. αποτελώντας κατά την προσωπική μας άποψη ένα από τα 3 πιο όμορφα laptops στην αγορά.

Με τα απαραίτητα φρεσκαρίσματα (μικρά ή μεγάλα) ανά τα χρόνια, η σειρά εξακολουθεί να παραμένει μία από τις πλέον συμπαγείς και εντυπωσιακές στην αγορά, ό,τι πρέπει για τους business χρήστες ή εν πάση περιπτώσει όσους ασχολούνται ως επί το πλείστον με παραγωγικές εφαρμογές. Το φετινό XPS 13 9345 ωστόσο ξεχωρίζει και για έναν επιπλέον λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Snapdragon X Elite που ενσωματώνει, μία επιλογή που το διαφοροποιεί όπως θα δούμε τρομακτικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είτε αυτός είναι το MacBook Air, είτε το ASUS Zenbook 14 OLED στις 13 και 14 ίντσες αντίστοιχα. Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μας.

Από πλευράς εκτοπίσματος, το XPS 13 9345 δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τις ανταγωνιστικές προτάσεις. Με διαστάσεις 295,3 x 199,1 x 15,3 χιλ. και βάρος 1,19 κιλών, βρίσκεται λίγο-πολύ στον μέσο όρο χωρίς να ξεφεύγει κάπου -είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Διατίθεται σε δύο χρώματα, ασημί και μαύρο και αμφότερα είναι εξίσου καλαίσθητα. Η δε στιβαρότητα στην κατασκευή του γίνεται αντιληπτή από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Με μία γρήγορη ματιά στο εξωτερικό του συστήματος, ερχόμαστε αντιμέτωποι με το πρώτο του αρνητικό που δεν είναι άλλο από τις θύρες I/O ή για να ακριβολογούμε, με την έλλειψή τους.

image.jpeg.4488aec4b595daa572592ca53a640811.jpeg

Το σύστημα διαθέτει όλες κι όλες δύο USB 4 Type-C με υποστήριξη Power Delivery, Display Port και μεταφορά δεδομένων στα 40 Gbps, κάτι που σημαίνει ότι αν χρησιμοποιείτε ενσύρματα περιφερειακά και αξεσουάρ, το USB dongle θα σας συνοδεύει παντού. Στη συσκευασία μάλιστα περιλαμβάνεται και μετατροπέας 3,5 χιλ. σε USB Type-C αφού το laptop δεν έχει ούτε σύνθετη θύρα ήχου…

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Haha 1