Πρόκειται για την Deepcool Lucifer K2, η οποία αποτελεί μέρος της οικογένειας προϊόντων Game Storm. Πρόκειται για μια ψύκτρα υψηλών προδιαγραφών η οποία διαδέχεται την Lucifer V2 προσφέροντας μικρές σχεδιαστικές αλλαγές ικανές όμως, σύμφωνα με την εταιρεία, να προσφέρουν σημαντική βελτίωση των επιδόσεών της.
Εξοπλισμένη με 6 heatpipes χαλκού και φινίρισμα αλουμινίου, η Lucifer K2 συνοδεύεται όπως οι περισσότερες υλοποιήσεις από έναν ανεμιστήρα 120 χιλιοστών. Το αξιοπρόσεκτο όμως δεν είναι φυσικά αυτό αλλά το γεγονός πως η εν λόγω ψύκτρα μπορεί να ψύξει αποτελεσματικά ακόμα και παθητικά έναν επεξεργαστή με TDP έως και 130W, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς μας επιφυλάσσει η ψύκτρα της σημερινής μας δοκιμής μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.
ΣΧΟΛΙΑ (6)
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημοσίευση ως Επισκέπτης
· Αποσύνδεση