Δύο «σκαλοπάτια» κάτω από την Dark Rock Elite που αποτελεί τη ναυαρχίδα της προϊοντικής γκάμας της be quiet! στον χώρο των ψυκτρών για επεξεργαστές βρίσκεται η Dark Rock 5 (ανάμεσα τους βρίσκεται η Dark Rock Pro 5), η οποία βεβαίως είναι και πιο οικονομική.

Η συγκεκριμένη υλοποίηση που αποτελεί τον αντικαταστάτη της Dark Rock 4, διαθέτει το χαρακτηριστικό, σχεδόν εμβληματικό πλέον μαύρο φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου της εταιρείας, μπορεί να διαχειριστεί τη θερμότητα που εκπέμπουν οι σημερινοί πολυπύρηνοι επεξεργαστές έως και 210 W (όταν η Dark Rock Pro 5 μπορεί να διαχειριστεί έως 270 W και η Dark Rock Elite έως 280 W).

Όπως θα περιμένατε από ένα κορυφαίο προϊόν της be quiet! αυτής της κατηγορίας, η Dark Rock 5 είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, και θα προσθέσει «πόντους αισθητικής» στο σύστημα σας, εφόσον προτιμάτε τις λύσεις αερόψυξης από την υδρόψυξη. Η εντυπωσιακή εμφάνιση με το ειδικό μαύρο φινίρισμα με τις κεραμικές προσμίξεις, η σχεδίαση με τους πολλαπλούς θερμαγωγούς (heatpipes) και η υψηλή ποιότητα κατασκευής καλλιεργούν μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες όπως θα δείτε στη συνέχεια ικανοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Η σκουρόχρωμη συσκευασία είναι τυπική τόσο για τη be quiet! όσο και για τη σειρά προϊόντων Dark Rock και στο εξωτερικό απεικονίζει φωτογραφίες της ψύκτρας, λεπτομερή σχεδιαγράμματα για τις διαστάσεις, λεπτομερή λίστα χαρακτηριστικών κ.ά.

image.jpeg.51e2120d631fc4ea2d8d33509cdf5e9a.jpeg

Εντός της συσκευασίας υπάρχουν, πέρα από την ίδια την ψύκτρα, όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης για να εγκαταστήσει αποτελεσματικά και με ασφάλεια την ψύκτρα στον υπολογιστή του.

Διαβάστε ολόκληρο το review