Το 2016, ένας από τους σημαντικότερους πελάτες της ήταν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, καθώς το υπουργείο Άμυνας της χώρας την επέλεξε να «τρέξει» το Hack the Pentagon, το πρώτο ομοσπονδιακό πρόγραμμα bug bounty στην Αμερική.
Έτσι, μέσα σε έναν μήνα, οι χάκερ που πήραν μέρος στο Hack the Pentagon εντόπισαν 138 ευπάθειες. Κάτι που στοίχισε στο αμερικανικό υπουργείο μόλις 150.000 δολάρια, εξοικονομώντας πάνω από 1 εκατομμύριο.
Το αποτέλεσμα ήταν το υπουργείο να αναθέσει στην start-up ένα πολύ μεγαλύτερο πρόγραμμα, το Hack the US Army, ύψους 3 εκατ. δολαρίων. Επομένως, πιο συγκεκριμένα, από τις 30 Νοεμβρίου μέχρις τις 21 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες ερευνητές ανακάλυψαν 118 ευπάθειες, φέρνοντας μάλιστα στο φως την πρώτη από αυτές μέσα σε 5 μόλις λεπτά.
Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε έναν τρίτο γύρο χρηματοδότησης, ύψους 40 εκατ. δολαρίων. Όπως σημειώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου, θα αξιοποιήσει τα κονδύλια για να αναπτύξει νέες τεχνολογία και να επεκταθεί σε νέες αγορές. Αυτή τη στιγμή, πάνω από 100.000 χάκερ είναι εγγραμμένοι στην πλατφόρμα της και παίρνουν μέρος στα bug bounty που διοργανώνει.
Εκτός από τον αμερικανικό στρατό, άλλοι πελάτες της είναι οι Adobe, Yahoo, Uber, GitHub, Twitter, Slack, Nintendo, General Motors, Airbnb, και Qualcomm. Μέσω των προγραμμάτων, έχει εντοπίσει περίπου 37.000 ευπάθειες, αμείβοντας τους συνεργάτες της με περισσότερα από 13 εκατ. δολάρια.
Site: Verge
ΣΧΟΛΙΑ (15)
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημοσίευση ως Επισκέπτης
· Αποσύνδεση