Η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού σχεδιασμού Serif προωθεί μια νέα εξάμηνη δωρεάν δοκιμή για τη δημιουργική σουίτα Affinity, η οποία θεωρείται ως μία από τις λίγες πραγματικά εναλλακτικές λύσεις στις επαγγελματικές εφαρμογές σχεδιασμού της Adobe.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τα Affinity Photo, Affinity Designer και Affinity Publisher από σήμερα σε Mac, Windows PC και iPad.
Η σουίτα Affinity χρησιμοποιεί ένα μοντέλο τιμολόγησης εφάπαξ αγοράς που της έχει εξασφαλίσει πιστή βάση οπαδών μεταξύ των δημιουργών που έχουν βαρεθεί να πληρώνουν για επαναλαμβανόμενες συνδρομές. Οι τιμές ξεκινούν από 69,99 δολάρια για τις μεμονωμένες εφαρμογές γραφείου του Affinity ή από 164,99 δολάρια για ολόκληρη τη σουίτα, με μια ξεχωριστή προσφορά που προσφέρει για το επόμενο διάστημα στους πελάτες 50% έκπτωση σε όλες τις άδειες χρήσης.

image.png.5b6a0eb6dfded0a8c189d4fbfdc32ca4.png

Η έκπτωση αυτή σε συνδυασμό με την εξάμηνη δωρεάν δοκιμή, είναι ενδεχομένως προσανατολισμένη στο να κατευνάσει τις ανησυχίες ότι η Affinity θα αλλάξει το μοντέλο τιμολόγησης μετά την εξαγορά της από την Canva νωρίτερα φέτος. «Λέμε 'δοκιμάστε τα πάντα και μην πληρώσετε τίποτα επειδή καταλαβαίνουμε ότι η αλλαγή μπορεί να είναι ένα μεγάλο βήμα, ιδιαίτερα για τους πολυάσχολους επαγγελματίες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Affinity Ashley Hewson. «Όποιος εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη προσφορά δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση να προχωρήσει σε αγορά».

Σε συνέντευξη στο Decoder, ένα από τα podcast της ιστοσελίδας TheVerge, η διευθύνουσα σύμβουλος της Canva, Melanie Perkins, αρνήθηκε να περιγράψει την προσφορά της ως πλήρη εναλλακτική λύση στο Creative Cloud της Adobe. Ωστόσο, δήλωσε ότι η αγορά των εφαρμογών σχεδιασμού «ήταν λίγο σαν μια κούρσα με ένα άλογο, και δεν νομίζω ότι αυτό λειτουργεί καλά για κανέναν... Νομίζω ότι το να μπορούμε να έχουμε μια διαφορετική εναλλακτική λύση στην αγορά για τους επαγγελματίες σχεδιαστές, ωφελεί όλους».

  • Like 3