Η Nova ανακοίνωσε σήμερα τα Nova 4G και 5G Home Internet, δύο ανταγωνιστικά προγράμματα σταθερής σύνδεσης που «αφήνουν πίσω τους  παραδοσιακή τεχνολογία χαλκού, προσφέροντας στους πελάτες αξιόπιστες, υπερυψηλές ταχύτητες».

Στην ουσία τα δύο νέα προγραμμάτα της Nova παρέχουν σταθερό τηλέφωνο με απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά, καθώς και απεριόριστο Internet έως 100Mbps, κάνοντας και στις δύο περιπτώσεις χρήση του 4G ή 5G δικτύου ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην περιοχή του καταναλωτή. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος έχει πρόσβαση μόνο στο 4G δίκτυο της Nova, μπορεί να προμηθευτεί το πρόγραμμα 4G Home Internet με κόστος 20€ το μήνα, με τις ταχύτες Internet να φτάνουν τα 50 Mbps στην περίπτωση αυτή.

Η ανώτερη πρόταση της εταιρείας είναι το πρόγραμμα 5G Home Internet όπου με κόστος 26€/μήνα, προσφέρει σταθερή σύνδεση αλλά και ταχύτητα Internet έως τα 100 Mbps. Και στα δύο προγράμματα ισχύουν απεριόριστα δεδομένα ενώ η Nova παρέχει δωρεάν τον κατάλληλο Wi-Fi 6 VoIP Router εξοπλισμό. Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, η υπηρεσία ενεργοποιείται άμεσα με την παραλαβή του εξοπλισμού, με μια εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, με τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο internet από την πρώτη μόλις ημέρα της εγκατάστασης.

CleanShot2024-06-12at14_26.42@2x.jpg.673ef817da7c47d5a0073433c8835649.jpg

Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν αυτή τη νέα προσφορά με την πλατφόρμα της EON, αποκτώντας πρόσβαση σε κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο, λειτουργίες όπως το "timeshift" και το EON Sports Mode, πάνω από 6.000 ταινίες και σειρές, οκτώ κανάλια EON Kids, 12 κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Ο συνδυασμός του 5G Home Internet με την EON ξεκινά από τα 32€ το μήνα.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σήμερα, τηρώντας αυτή την υπόσχεση, παρουσιάζουμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και internet. Απεριόριστες κλήσεις και  αξιόπιστο internet σε πολύ υψηλές ταχύτητες που βασίζεται στο 5G αντί του χαλκού και έχει άμεση ενεργοποίηση. Οι πελάτες πλέον μπορούν να απολαμβάνουν μια νέα εποχή συνδεσιμότητας με εξαιρετικά προσιτές τιμές και απρόσκοπτη σύνδεση σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας».    

 

  • Like 2
  • Thanks 2