Σε μια ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε η Microsoft παρουσιάζοντας το Windows Phone App Studio για την εύκολη δημιουργία Windows Phone εφαρμογών.

Με το νέο εργαλείο της Microsoft, οι υποψήφιοι δημιουργοί εφαρμογών μπορούν απλά με διάφορα drag n drop να δημιουργήσουν πολύ εύκολα τη δική τους εφαρμογή, χωρίς μάλιστα να γράψουν ούτε μια γραμμή κώδικα.

Όπως αναφέρει η εταιρείας, η δωρεάν web εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τον οποιοδήποτε να κάνει πραγματικότητα την ιδέα του με το να προσθέτει κείμενο, περιεχόμενο web, εικόνες και διάφορα σχέδια, στα templates που παρέχονται από την εφαρμογή.

 

Η δημιουργία μιας εφαρμογή προυποθέτει ότι ο χρήστης θα συνδεθεί με το λογαριασμό Microsoft και μόλις τελειώσει την εφαρμογή θα μπορεί να την κατεβάσει για να την εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο ή να την ανεβάσει στο Windows Phone Store.

 

Ενημέρωση: Αρχικά η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με ειδικό κωδικό τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη μπορούν να παραλάβουν με την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας.

 

Link.png Site: ']Windows Phone Studio

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows_phone/b/wpdev/archive/2013/08/06/making-it-easier-to-get-started-with-windows-phone-app-studio-beta-simplified-phone-registration-support-options-amp-more-payout-markets.aspx']Windows Blog