Όπως είναι ήδη γνωστό, η επίσημη υποστήριξη των Windows 8 λέγεται ότι θα τελειώσει στις 9 Ιανουαρίου του 2018.

Άγνωστη παραμένει η αντίστοιχη ημερομηνία για τα Windows RT αν και για το Surface RT tablet αυτή έχει οριστεί για τις 11 Απριλίου του 2017. Εντούτοις όμως πλέον η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα λάβει χώρα το τέλος της υποστήριξης των Windows Phone 7.8 και 8.

 

Η εταιρεία θα διακόψει την παροχή ενημερώσεων και επίσημης υποστήριξης για τα Windows Phone 7.8 στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014 και για τα Windows Phone 8, λίγους μήνες νωρίτερα, στις 8 Ιουνίου του 2014.

 

Προς το παρόν η εταιρεία δεν φαίνεται να εξετάζει την επέκταση του χρονικού διαστήματος της επίσημης υποστήριξης της για τα WP 7.8 πέρα από το προαναφερθέν deadline, κυρίως επειδή πρόκειται για μία κυκλοφορία που διατέθηκε ως μία ενημέρωση για τα περισσότερα τηλέφωνα με Windows Phone 7 και 7.5. Ωστόσο υπάρχουν αναφορές που θέλουν να ετοιμάζεται σύντομα η διάθεση ενός ακόμη τελευταίου update για το συγκεκριμένο OS.

 

Link.png Site: ']neowin.net

Link.png Site: http://support.microsoft.com/lifecycle/search/default.aspx?sort=PN&alpha=windows+phone&Filter=FilterNO']Microsoft Support