Το Tango, η επόμενη δηλαδή αναβάθμιση της πλατφόρμας Windows Phone πρόκειται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει στα πλαίσια της έκθεσης CES 2012 στο Las Vegas στις 13 Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα DGui, η οποία επικαλείται έμπιστη πηγή από το εσωτερικό της εταιρείας.

 

Αναφέρεται ακόμη ότι το Tango θα είναι το λογισμικό που θα ενσωματώνουν οι μελλοντικές Windows Phone συσκευές της Nokia, το Lumia 719 και Lumia 900. Επιπλεόν γίνεται λόγος για την επόμενη σημαντική αναβάθμιση της πλατφόρμας, το Windows Phone 8 με την κωδική ονομασία Apollo. Το Apollo σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουνίου στα πλαίσια του Nokia Connection 2012. Θα φέρει συμβατότητα με συσκευές με διπύρηνους επεξεργαστές, οθόνες υψηλής ανάλυσης και υποστήριξη NFC για εύκολες πληρωμές με μία κίνηση.

 

capturexag.png

 

Στο Nokia Connection 2012 εκτός από την επόμενη σημαντική αναβάθμιση του Windows Phone αναμένεται να δούμε το διάδοχο του N8 με έμφαση στις δυνατότητες κάμερας και τα αποκαλυπτήρια του πρώτου tablet με Windows 8.

 

Link.png Site: dgui.wordpress.com