Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Microsoft απέσυρε την εφαρμογή YouTube από το Windows Phone Store, ύστερα από διαμαρτυρία της Google.

Η εφαρμογή η οποία κατασκευάστηκε από τη Microsoft και η οποία είχε κυκλοφορήσει για ελάχιστες ημέρες, σύμφωνα με τη Google δεν ακολουθούσε τους όρους της εταιρείας με σημαντικότερο τη μη εμφάνιση διαφημίσεων. Μετά από την ανταλλαγή δηλώσεων στελεχών των δύο εταιρείων, η Microsoft απέσυρε την εφαρμογή με την υπόσχεση ότι θα την επαναφέρει αφού επιλύσει τα προβλήματα που ανέφερε η Google.

 

Τρεις μήνες μετά, η Microsoft επαναφέρει την εφαρμογή στο Windows Phone Store για κατόχους WP7 και WP8 συσκευών και η οποία έχει πλέον τις ευλογίες της Google. Όπως αναμενόταν, η εμφάνιση διαφημίσεων είναι πραγματικότητα κατά την έναρξη αρκετών βίντεο ενώ η δυνατότητα ανεβάσματος video στην υπηρεσία απευθείας από την εφαρμογή παραμένει παρά τους φόβους για το αντίθετο.

 

Η έκδοση 3.2.0 της εφαρμογής του YouTube διαθέτει ακόμα τη δυνατότητα pin οποιουδήποτε βίντεο, καναλιού στην κεντρική οθόνη ενώ είναι δυνατή η διαχείριση του προφίλ σας μέσα από την ειδική σελίδα. Μπορείτε ακόμα να διαχειριστείτε όλες τις playlists σας, τα uploads και τις βίντεο λίστες σας και να διαμοιραστείτε εύκολα τα video που θέλετε στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω email η γραπτού κειμένου.

 

Τέλος η εφαρμογή υποστηρίζει πλήρως το Kids Corner των Windows Phone 8 κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένα videos τα οποία θα είναι διαθέσιμα για όσα μικρά παιδιά έχουν πρόσβαση στο smartphone.

 

File.png Download: http://www.windowsphone.com/s?appid=dcbb1ac6-a89a-df11-a490-00237de2db9e[/url]']YouTube app για Windows Phone

 

Ενημέρωση: Και όμως η σαπουνόπερα συνεχίζεται με την Google να καθιστά αδύνατη τη χρήση της εφαρμογής μπλοκάροντας τη χρήση της και προχωρώντας σε νέα παράπονα προς τη Microsoft