Δύο είναι τα κεντρικά θέματα του σημερινού μας podcast.

To πρώτο είναι η ενημέρωση του λογισμικού της CrowdStrike η οποία προκάλεσε ξαφνικό τερματισμό λειτουργίας σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Microsoft, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σοβαρών δυσλειτουργιών παγκοσμίως, επηρεάζοντας ποικίλους τομείς όπως αερομεταφορές, τραπεζικές υπηρεσίες και υγειονομική περίθαλψη.

Το δεύτερο είναι η συμφωνία των Cosmote και Nova, με τους πελάτες και των δύο παρόχων να μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο της αντίπαλης πλατφόρμας, πληρώνοντας ένα επιπλέον ποσό στη μηνιαία τους συνδρομή. Κύριος στόχος της συμφωνίας είναι η καταπολέμηση της τηλεοπτικής πειρατείας, ένα φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Επόμενο θέμα η ανακοίνωση Supercar από τη Xiaomi αλλά και δύο νέων foldable smartphone, με το ένα από αυτά να αναμένεται και στη χώρα μας το Φθινόπωρο. Κλείνουμε το σημερινό podcast συζητώντας για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που είδαμε την τελευταία εβδομάδα.

00:00 - Εισαγωγή
12:00 - CrowdStrike
21:50 - Deal Cosmote TV - Nova TV
32:34 - Gigabit Voucher
33:24 - Xiaomi
36:54 - Movies & TV Shows

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!