Ένα "απομακρυσμένο" επεισόδιο και πάλι, με τα 2 μέλη του podcast να βρίσκονται στο Παρίσι με αφορμή την εκδήλωση Unpacked της Samsung, το οποίο αποτελεί και το κεντρικό θέμα του σημερινού μας podcast.

Σχολιάζουμε (με τη βοήθεια των σχετικών πλάνων) τις πολλές ανακοινώσεις της νοτιοκορεατικής εταιρείας, που αποτελούν σημαντικά κομμάτια του οικοσυστήματός της, αρχικά με την κατηγορία wearables, καθώς και τη σημασία του Galaxy AI σ' αυτό. Εκεί είδαμε τα νέα ακουστικά της εταιρείας, το Galaxy Watch7 αλλά και το Galaxy Watch Ultra που αποτελεί την κορυφαία πρόταση της εταιρείας για τα έξυπνα ρολόγια. Τα βλέμματα πάντως έκλεψε η «κανονική» παρουσίαση του Galaxy Ring, το οποίο κυκλοφορεί μέσα στο μήνα σε λίγες χώρες στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

Φυσικά η νέα γενιά των foldable smartphone της Samsung, τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 είναι ίσως οι σημαντικότερες ανακοινώσεις, με μεγαλύτερη αντοχή και αλλαγές στο σχεδιασμό στην περίπτωση του Fold

Συνεχίζουμε με τις εξελίξεις που αφορούν την επιστροφή του WiFi στις αποβάθρες του Μετρό Αττικής, με τον πρώτο σταθμό να εγκαινιάζεται στα τέλη Ιουλίου. Μαθαίνουμε ακόμα ευχάριστα νέα και για την παρουσία 5G σήματος στο Μετρό.

00:00 - Εισαγωγή
01:29 - Παρίσι
05:12 - Σχόλια
16:06 - Samsung Unpacked
48:58 - WiFi στο Μετρό
53:53 - Gigabit Voucher

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!