Η Nova και το νέο πρόγραμμα 5G Home Internet το οποίο ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, είναι στο επίκεντρο του σημερινού μας podcast. 
 

Καλεσμένος στην εκπομπή μας είναι ο Μανώλης Γρηγοράκης, Chief Technology Office της Nova, με τον οποίο συζητάμε αρχικά για τους στόχους του νέου προγράμματος αλλά και τα σχέδια της εταιρείας που αφορούν το 5G SA, το Fixed Wireless Broadband, την κάλυψη του FTTH και όχι μόνο. 

Επόμενο θέμα είναι η παρουσίαση του Realme GT 6 στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα όπου και παρευρεθήκαμε. Σχολιάζουμε τις εξελίξεις που αφορούν γενικότερα το brand της Realme παγκοσμίως αλλά και την ίδια τη συσκευή, την καλύτερη που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία.

Στη συζήτηση εξερευνούμε τις αναμνήσεις μας από τα 80s και τα κόμικ με τα οποία μεγαλώσαμε, ενώ σχολιάζουμε και την τελευταία έρευνα της Focus Bari με βάση την οποία η πλειονότητα των Ελλήνων «χαζεύει άσκοπα στα social media».

00:00 - Εισαγωγή
01:19 - Συνέντευξη με Μανώλη Γρηγοράκη (Nova)
24:00 - Σχόλια
27:19 - Apple
28:54 - Κόμικ
32:11 - Realme
43:05 - Copilot+ PCs
45:48 - Έρευνα για Social Media

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!