Η Microsoft ξεκίνησε από χθες τη διάθεση των Windows 8.1, με ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της εταιρείας να παραμένει η προσέλκυση δημοφιλών εφαρμογών για το Windows Store.

Ίσως η σημαντικότερη από όλες, αυτή του Facebook, μπαίνει δυναμικά στο Windows Store της Microsoft με την παρουσίαση της επίσημης πρότασης της μεγαλύτερης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Η εφαρμογή του Facebook για το νέο περιβάλλον των Windows παρέχει όλες τις βασικές λειτουργίες που θα περίμεναν οι χρήστες, ενώ μαζί φέρνει και νέες δυνατότητες, όπως αποστολή των φωτογραφιών μέσω email, Snap View mode, αν και δεν υπάρχει επιλογή για πολύ μικρό χώρο (το μικρότερο είναι το 40% της οθόνης). Το Facebook App προτείνεται κυρίως για τους χρήστες συσκευών με οθόνη αφής, αν και διατίθεται για όλες τις μορφές συσκευών.

 

Screenshot.243565.1000001.jpg

 

Για να αποκτήσετε την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε αναβαθμίσει το Windows 8 PC/tablet σας στην έκδοση 8.1, αλλιώς εμφανίζεται μήνυμα μη εκπλήρωσης των ελάχιστων απαιτήσεων. Η διαθεσιμότητα μπορεί να ξεκίνησε σήμερα, αλλά γίνεται σταδιακά από χώρα σε χώρα, οπότε αν ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, υπομονή. Για να την αποκτήσετε, κάντε κλικ στο παρακάτω Link.

 

Link.png Site: http://apps.microsoft.com/windows/el-gr/app/facebook/add3d66a-358d-4fe2-be68-8a3f934e9ea1[/url]']Facebook για Windows 8.1