Το επόμενο Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι σε 2 εβδομάδες περίπου και συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου όπως ανακοίνωσε σήμερα η Samsung.

Το καλοκαιρινό Galaxy Unpacked αναμένεται και φέτος να είναι ένα από τα σημαντικότερα events της εταιρείας, με πλήθος ανακοινώσεων στις οποίες ξεχωρίζει η νέα γενιά των foldable smartphones της Samsung. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες -αλλά και την παράδοση-, η εταιρεία θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια αρχικά των Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6. Αν πιστέψουμε τις φήμες, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια «μεγάλη» αναβάθμιση σε ότι αφορά την εμφάνιση, με τη Samsung πάντως να φέρεται να έχει μικρύνει το πάχος του Fold ενώ το Flip ίσως αποκτήσει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη. Σίγουρη θεωρείται ακόμα η παρουσία των Galaxy AI λειτουργιών που έκαναν την εμφάνισή τους στις αρχές του χρόνου με τη σειρά Galaxy S24, με τη Samsung να την επεκτείνει σταδιακά και σε άλλες συσκευές του οικοσυστήματός της.

 

Και πάλι με βάση την παράδοση, περιμένουμε να δούμε τη νέα γενιά των Galaxy Tab S tablet της εταιρείας, η οποία πέρσι αποτελούνταν από 3 μοντέλα αλλά και τα νέα Galaxy Watch 7, τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας. Όπως και με τη σειρά tablet, φέτος η Samsung αναμένεται να εμπλουτίσει τις προτάσεις της στην κατηγορία με ένα Ultra μοντέλο, το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί ανταγωνιστικά απέναντι από το Apple Watch Ultra. 

Επιπλέον η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τη διάθεση του Galaxy Ring, το οποίο μας έδειξε στη Βαρκελώνη και το MWC τον περασμένο Φεβρουάριο, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως δυνατότητες, μεγέθη και φυσικά τιμή. 

Τέλος, σίγουρη θεωρείται και η παρουσίαση των νέων κορυφαίων ακουστικών της εταιρείας, με δύο μοντέλα, τα Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro, με την έμφαση να έχει δοθεί στο σχεδιασμό και στην καλύτερη ακύρωση θορύβου.

Η παρουσίαση ξεκινά στις 16:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της Samsung στο YouTube.

  • Like 3
  • Haha 3