Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Samsung παρουσίασε τη νέα της σειρά premium smartphones η οποία αποτελείται από τρεις συσκευές. Το Galaxy S24 είναι η βασική εξ αυτών.

Το Galaxy S24 Ultra αποτελεί την κορυφαία πρόταση διαθέτοντας μεγαλύτερο μέγεθος αλλά και ανώτερα επιλεγμένα χαρακτηριστικά, μια έκδοση που δοκιμάζουμε πάντα πρώτη στο Ιnsomnia.

«Και το Galaxy S24+;» θα ρωτήσει κάποιος. Η αλήθεια είναι πως το Galaxy S24+ βρίσκεται κάπου στη μέση, αναλαμβάνοντας κατά κάποιον τρόπο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των άλλων δύο, αποτελώντας για πολλούς την απάντηση της Samsung σε αντίστοιχου μεγέθους ναυαρχίδες όπως το iPhone 15 Pro. Έρχεται με οθόνη μεγαλύτερου μεγέθους και ανάλυσης, μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, περισσότερη RAM και υποστήριξη Ultra Wide Band, στοιχεία που το διαφοροποιούν μεν από το απλό Galaxy S24, δίχως όμως να ακυρώνουν τα πλεονεκτήματα του Galaxy S24 Ultra.

Και τότε; Τι λόγο έχει να το προτιμήσει κανείς; Έχοντας χρησιμοποιήσει τη συσκευή για αρκετούς μήνες, και με δεδομένο ότι η τιμή της είναι πλέον πιο ελκυστική, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ένα review του συγκεκριμένου μοντέλου. Για να δούμε...

Από πλευράς design, το Galaxy S24+ είναι ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα smartphones της κατηγορίας του. Οι διαστάσεις του είναι αρκετά λογικές: 158,5 x 75,9 x 7,7 χιλ. Την ίδια στιγμή, η Samsung έχει διατηρήσει το βάρος του κάτω από το όριο των 200 γραμμαρίων (συγκεκριμένα ζυγίζει περί τα 196 γραμμάρια), κάτι που είναι πράγματι εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για μία συσκευή με οθόνη 6,7 ιντσών η οποία μάλιστα έχει μεταλλικό πλαίσιο. Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια πως αυτό το τελευταίο επί της ουσίας αποτελεί τη νεότερη έκδοση του Armor Aluminum, της κατασκευής που παρουσίασε για πρώτη φορά η Samsung με τη γενιά Galaxy S22, στην οποία χρησιμοποιείται αλουμίνιο αεροδιαστημικής κλάσης.

Διαβάστε ολόκληρο το review