Η Samsung ανέστειλε τις παραδόσεις των νέων κορυφαίων ασύρματων ακουστικών της — των Galaxy Buds 3 Pro — λόγω ανησυχιών ότι τα περιλαμβανόμενα ελαστικά άκρα σιλικόνης είναι πολύ εύθραυστα, με αποτέλεσμα να σκίζονται όταν οι χρήστες προσπαθούν να αλλάξουν μεγέθη.

Η εταιρεία άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες για τα ακουστικά στις 10 Ιουλίου και είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι το προϊόν θα ήταν διαθέσιμο στα καταστήματα έως τις 24 Ιουλίου, ωστόσο, αυτή η ημερομηνία έχει πλέον μετατεθεί. Ο ιστότοπος της Samsung εμφανίζει τώρα ως ημερομηνία παράδοσης την 28η Αυγούστου, ενώ το Amazon έχει αφαιρέσει την καταχώρηση του προϊόντος.

Η Samsung εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα στην ιστοσελίδα Android Authority ζητώντας συγγνώμη για το πρόβλημα και διαβεβαιώνοντας τους καταναλωτές ότι θα αντιμετωπίσει το ζήτημα μέσω βελτιώσεων στις διαδικασίες ελέγχου ποιότητας:

Υπήρξαν αναφορές σχετικά με περιορισμένο αριθμό συσκευών Galaxy Buds 3 Pro πρώιμης παραγωγής. Λαμβάνοτμε πολύ σοβαρά αυτό το θέμα και παραμένουμε προσηλωμένοι στην τήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας των προϊόντων μας. Αξιολογούμε επειγόντως και ενισχύουμε τις διαδικασίες ελέγχου ποιότητάς μας.

Για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα πληρούν τα πρότυπα ποιότητάς μας, έχουμε προσωρινά αναστείλει τις παραδόσεις των συσκευών Galaxy Buds 3 Pro στα κανάλια διανομής για να διεξάγουμε πλήρη αξιολόγηση του ποιοτικού ελέγχου πριν από τις αποστολές στους καταναλωτές. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει αυτό.

Εάν κάποιος πελάτης που έχει ήδη στην κατοχή του τα Galaxy Buds 3 Pro αντιμετωπίζει οποιαδήποτε προβλήματα, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη Samsung ή να επισκεφθεί το πλησιέστερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Samsung.

Τα Galaxy 3 Pro αποτελούν μια σημαντική αλλαγή από τα προηγούμενα ασύρματα ακουστικά της Samsung, με πολλούς να αναφέρουν την έντονη ομοιότητά τους με τα AirPods Pro της Apple. Ωστόσο, η χρήση ελαστικών άκρων σιλικόνης δεν είναι κάτι καινούργιο για τα ακουστικά της Samsung. Η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει παρόμοια άκρα σε πολλά από τα προηγούμενα μοντέλα της, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy Buds Pro και Galaxy Buds 2 Pro.

  • Thanks 1
  • Haha 21