Η πιο «γρήγορη» σειρά smartphone της realme, επιστρέφει στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο Μιλάνο, με την εταιρεία να ακολουθεί πιο high-end μονοπάτια, στην προσπάθειά της να αποτελέσει ένα παγκόσμιο mainstream brand.

Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, κάθε μοντέλο της σειράς GT από τώρα και στο εξής θα αποτελεί "flagship killer" με την αρχή να γίνεται από σήμερα. Συγκεκριμένα, το realme GT 6 παρουσιάζει έναν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό που εστιάζει στην εργονομία και την αισθητική. Το σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, με καμπύλες γωνίες και λεπτό προφίλ που καθιστούν τη συσκευή άνετη στο κράτημα. Η πλάτη του κινητού είναι αρκετά όμορφη όπως διαπιστώσαμε αφού διαθέτει μια γυάλινη επιφάνεια που προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο για αντοχή και στιβαρότητα. Το realme GT 6 θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, δίνοντας στους χρήστες την επιλογή να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ τους.

image.jpeg.8d034ed2b1a40f56e7bf1af17f8a4896.jpeg

Ρίχνοντας μια ματά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το realme GT 6 είναι εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα τριπλής κάμερας. Ο κύριος αισθητήρας είναι ένας Sony LYT-808 OIS 50MP με μέγεθος 1/1.4” και ευρύ διάφραγμα f/1.69, που επιτρέπει καλύτερη απορρόφηση φωτός και αποτύπωση πιο καθαρών και φωτεινών εικόνων ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Συνοδεύεται από έναν υπερευρυγώνιο φακό 50MP, ο οποίος επιτρέπει την αποτύπωση ευρύτερων σκηνών και τοπίων, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια. Ο τρίτος φακός είναι ένας τηλεφακός και αυτός στα 50MP που επιτρέπει τη λήψη αντικειμένων σε απόσταση με μεγάλη ευκρίνεια, κάτι ιδανικό για πορτραίτα και μακρινές λήψεις.

Το σύστημα καμερών του GT 6 υποστηρίζει την αποκλειστική μηχανή εικόνας HyperTone Image Engine της realme, η οποία επεξεργάζεται με τη βοήθεια του AI φωτογραφίες που έχουν αποθηκευτεί σε raw format, προσφέροντας μια πιο ρεαλιστική και φυσική απόδοση τόνων. Επιπλέον, η συσκευή περιλαμβάνει λειτουργίες όπως Texture Portrait, Star Mode και Street Mode, προσφέροντας ευελιξία στις φωτογραφικές δυνατότητες.

Η οθόνη του realme GT 6 είναι ένα από τα highlights της συσκευής αφού αποτελεί μια από τις φωτεινότερες στην αγορά, με μέγιστη φωτεινότητα 6000 nits. Διαθέτει ανάλυση 2780x1264 και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, προσφέροντας καθαρή και ομαλή απεικόνιση. Η οθόνη έχει βάθος χρώματος 10 bit και καλύπτει το 100% της χρωματικής γκάμας P3, προσφέροντας ζωντανά και ακριβή χρώματα. Επιπλέον, υποστηρίζει HDR μέσω Dolby Vision, παρέχοντας μια βελτιωμένη οπτικοακουστική εμπειρία για σχετικό συμβατό περιεχόμενο. 

realme_gt6_Series_2.jpg.c3563546f0761fcc7456edd8283912a8.jpg

Αμόμα το realme GT 6 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5500mAh, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ταχείας φόρτισης SUPERVOOC 120W χαρίζοντας ταχύτητες φόρτισης ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να φορτίσει στο 50% της χωρητικότητάς της σε μόλις 10 λεπτά ενώ ο σχετικός φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία και με την αυτονομία να φτάνει εύκολα τις 2 ημέρες σύμφωνα με τη realme. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα από τα κορυφαία chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8s Gen 3, με οκταπύρηνο επεξεργαστή και GPU που χαρίζει πολύ καλές επιδόσεις όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Σε ότι αφορά το λογισμικό της συσκευής, το realme GT 6 τρέχει το realme UI 5, το οποίο βασίζεται στο Android και προσφέρει μια ομαλή και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Το realme UI 5 περιλαμβάνει διάφορες AI λειτουργίες κάτω από την ονομασία Next AI που βελτιώνουν την καθημερινή χρήση της συσκευής, στοχεύοντας τις νεότερες ηλικίες. Η λειτουργία AI Smart Loop αναγνωρίζει έξυπνα το προβαλλόμενο περιεχόμενο και προβλέπει με ακρίβεια τις ενέργειες του χρήστη, εξαλείφοντας την ανάγκη για πολύπλοκες λειτουργίες. Επιπλέον, η λειτουργία AI Night Vision επιτρέπει την καθαρή αποτύπωση εικόνων ακόμα και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού, ιδανική για νυχτερινές φωτογραφίες και βίντεο.

realme_gt6_Series_8.jpg.7caa4a83746264e79d821c0435595ea7.jpg

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το GT Mode, μια λειτουργία που χαρακτηρίζει τη σειρά και απευθύνεται στους gamers. Το GT mode 5.0 απελευθερώνει με ένα κλικ την "ακατέργαστη ισχύ της συσκευής, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία χρήσης". Παράλληλα, το GT mode συνοδεύεται από αποκλειστικά animation εκκίνησης, δυναμικά εφέ, ηχητικά εφέ και δονήσεις, για μια καλύτερη gaming εμπειρία. Ενεργοποιημένο, το realme GT 6 μπορεί να δώσει 120fps σε 2 από τα πιο δημοφιλή mobile παιχνίδια στην android πλατφόρμα, το PUBG και το Call of Duty.

Όπως ενημερωθήκαμε, το realme GT 6 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας αρχές Ιουλίου με τιμή €799, αποκλειστικά με την έκδοση που διαθέτει 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. 

  • Like 3