Μπορεί το Nexus 6 να πλασάρεται ως το πρώτο κινητό που θα κυκλοφορήσει στην αγορά με λογισμικό Android 5 Lollipop, αλλά οι κάτοχοι των νέων Moto G και Moto X μπορούν να καυχιούνται ελεύθερα πως τελικά η δική τους συσκευή είναι αυτή που θα γευτεί πρώτη την τελευταία έκδοση του Android.

Σύμφωνα με το επίσημο blog της Motorola, από σήμερα είναι διαθέσιμη η τελευταία έκδοση του Android μεγέθους 386,7MB για τη δεύτερη γενιά του Moto G (unlocked), ενώ η υποστήριξη για τις υπόλοιπες Nexus συσκευές αναμένεται να φτάσει τις επόμενες μέρες.

 

Τα Motorola κινητά είναι γνωστά για τη σταθερότητα τους καθώς και για τη "καθαρή" έκδοση Android που "φορούν". Κατ'επέκταση, το επίσημο changelog περιλαμβάνει κυρίως ενημερώσεις που αφορούν όλες τις Moto και Nexus συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Lollipop.

 

Οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν ένα νέο γραφικό περιβάλλον το οποίο η Google το ονομάζει Material Design καθώς και χαρακτηριστικά όπως ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, κουμπί λειτουργίας φακού στις γρήγορες ρυθμίσεις καθώς και το Guest Mode για να δίνεται άφοβα τη συσκευή σας σε όσους απλά θέλουν να τη δουν χωρίς να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Link.png Site: Motorola Blog