Η Motorola μαζί με την Verizon Wireless ανακοίνωσαν επίσημα το Droid Turbo 2, την πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της σειράς Droid, η οποία αποτελεί συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών. Θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου με 24μηνο πλάνο πληρωμής από τη Verizon.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Droids, το Turbo 2 δεν ξεχωρίζει όσον αφορά τον σχεδιασμό, καθώς μοιάζει αρκετά με το Moto X. Σημαντικό χαρακτηριστικό του Turbo 2 αποτελεί η ανθεκτικότητα της οθόνης του, την οποία η Motorola και η Verizon χαρακτηρίζουν ως «shatterproof» καθώς μπορεί να αντέξει πτώσεις και χτυπήματα. Η τεχνολογία που ενσωματώνει η οθόνη έχει λάβει την ονομασία Moto ShatterShield.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Motorola, Rick Osterloh, η εταιρία έχει ως στόχο την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής, ένα από τα οποία είναι το γεγονός ότι τα smartphones είναι αρκετά εύθραυστα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η κατασκευή ανθεκτικής οθόνης ήταν δύσκολο εγχείρημα, καθώς οι μηχανικοί της Motorola χρειάστηκαν 3 χρόνια για να την τελειοποιήσουν.

 

Η ShatterShield ενσωματώνει εύκαμπτη οθόνη AMOLED μαζί με περαιτέρω σχεδιαστικές καινοτομίες που συμβάλλουν στην ανθεκτικότητα του κινητού. Ακόμη, το Droid Turbo 2 διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 810 και, σύμφωνα με τη Motorola, η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει 48 ώρες.

 

Όπως φημολογείται, το Droid Turbo 2 θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Moto Maker, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πληθώρα επιλογών στους καταναλωτές όσον αφορά το χρώμα και το υλικό κατασκευής της συσκευής. Μάλιστα, η Motorola θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγοράσουν την έκδοση με τα 64 GB να ανανεώσουν μία φορά τον σχεδιασμό της συσκευής τους.

 

 

Link.png Site: TheVerge