Οι διαφημίσεις στις φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που επιλέγουν οι εταιρείες, με την πρόσφατη ανακοίνωση της Intel και της Barcelona να έχει μια σημαντική όμως ιδιαιτερότητα.

Η Intel, ο γνωστός κατασκευαστής τσιπ, επέλεξε να διαφημιστεί στη φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, τη γνωστή σε όλους Barcelona, με ένα τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί και πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό της φανέλας. Αυτό σημαίνει ότι η διαφήμιση δεν είναι εμφανής σε καμία περίπτωση παρά μόνο αν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας θελήσει να σηκώσει τη φανέλα του, κάτι που όπως δηλώνει το ποδοσφαιρικό σωματείο, είναι προαιρετικό.

 

 

Ο σκοπός της κίνησης αυτής από την Intel είναι η προώθηση του γνωστού σλόγκαν της εταιρείας «Intel Inside», με τους παίκτες να φορούν για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη φανέλα στο αυριανό ματς με την Villareal. Η συμφωνία περιλαμβάνει και άλλες παράπλευρες ενέργειες, με την Intel να παρέχει υβριδικές συσκευές στους παίχτες και στο προπονητικό team της Barcelona αλλά και την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού στους μαθητές της ακαδημίας La Masia η οποία αποτελεί το φυτώριο παιχτών της ομάδας.

 

Link.png Site: http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2013/12/12/intel-inside-fc-barcelona[/url]']Ανακοίνωση Intel