Η Intel κυκλοφόρησε σήμερα την τελευταία αναβάθμιση του firmware των σκληρών δίσκων SSD σειράς 320, το οποίο διορθώνει ένα σημαντικό ελλάτωμα στους δίσκους της. Συγκεκριμένα η τελευταία έκδοση του λογισμικού έχει την κωδική ονομασία 4PC10362 και διορθώνει το πρόβλημα που παρουσίαζαν ορισμένοι σκληροί δίσκοι της συγκεκριμένης σειράς οι οποίοι εμφάνιζαν χωρητικότητα μόλις 8MB.

 

Η αναβάθμιση κυκλοφόρησε αποκλειστικά σε μορφή ISO και θα πρέπει να εγγραφεί σε ένα CD ή DVD για να μπορέσει να ξεκινήσει η διαδικασία της αναβάθμισης του firmware. Δυστυχώς όλα τα δεδομένα του σκληρού δίσκου θα σβηστούν ύστερα από τη διαδικασία αυτή και για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να κρατηθεί ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων που δεν θέλετε να χαθούνε.

 

Αν και πρόκειται για την τελική έκδοση της αναβάθμισης συνίσταται να περιμένετε μία με δύο ημέρες πριν την εφαρμογή της, καθώς η Intel προχώρησε στην επίσημη κυκλοφορία της αρκετά νωρίτερα από τη λήξη της περιόδου δοκιμών. Απ’ ότι φαίνεται η αναβάθμιση λειτούργησε απροβλημάτιστα σε όλες τις δοκιμές της εταιρείας.

 

Link.png Site: techreport.com

File.png Download: Λήψη του νέου firmware