Όπως αρκετές εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων έτσι και η Huawei προέβει σε επανακυκλοφορία του δημοφιλούς της smartphone Ascend P6, με τις διαφορές να εντοπίζονται κυρίως στο μέγεθος και τον επεξεργαστή της συσκευής.

Το νέο Huawei Ascend P6 S ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του P6, όμως είναι 0.3χιλ. πιο παχύ από ότι η αρχική έκδοση με το συνολικό πάχος να ανέρχεται στα 6.5 χιλ. Επίσης, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του είναι πλέον χρονισμένος στα 1.6GHz (έναντι 1.5GHz) και κατά πάσα πιθανότητα είναι κατασκευής Huawei όπως και με τον προκάτοχό του.

 

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχουμε κάποια διαφορά, καθώς το Ascend P6 S έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720p, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, 8MP κύρια κάμερα και 5MP εμπρόσθια, με τη μπαταρία του να ανέρχεται στα 2000mAh.

 

Το Ascend P6 S τρέχει την έκδοση 4.2 Jelly Bean του λειτουργικού Android με Emotion UI 2.0 της Huawei. Η τιμή του ανέρχεται στα 446$ με προσωρινή έκπτωση, ενώ διατίθεται μέχρι στιγμής αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/huawei_queitly_launches_ascend_p6_s_with_minor_changes-news-7601.php[/url]']GSM Arena