Η εμπορική επιτυχία του HTC One αναμένεται να είναι το επίκεντρο των νέων ανακοινώσεων που προγραμματίζει η HTC για μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ταϊβανέζικη ιστοσελίδα eprice.com.tw, η HTC ετοιμάζει πυρετωδώς δύο μοντέλα τα οποία θα διαθέτουν αρκετές εξωτερικές ομοιότητες με το κορυφαίο μοντέλο της HTC.

 

Ο διάδοχος του Butterfly, το Butterfly S αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του μήνα και θα διαθέτει οθόνη 5' ιντσών με ανάλυση 1080p. Κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματώνει το τελευταίο chipset της Snapdragon, microSD θύρα ενώ ως συσκευή θα είναι πιο λεπτή από το HTC One.

 

Το πολυαναμενόμενο HTC One mini (M4) θα βρεθεί αντιμέτωπο με το Galaxy S4 mini που ανακοινώθηκε πρόσφατα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ενσωματώνει οθόνη 4.3' ιντσών με ανάλυση 720p, διπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM. Στο μπροστινό μέρος θα υπάρχουν δύο ηχεία όπως και στο HTC One ενώ θα τρέχει την έκδοση Android Jelly Bean 4.2 σε συνδυασμό με το γραφικό περιβάλλον Sense 5.

 

gsmarena_001.jpg

 

Παλιότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα διαθέτει ακόμα 16GB αποθηκευτικού χώρου, 1.700 mAh μπαταρία, δυνατότητα σύνδεσης με LTE δίκτυα καθώς και υποστήριξη της τεχνολογίας Beats Audio.

 

Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν UltraPixel κάμερα ενώ η ανακοίνωση του HTC One mini αναμένεται προς τα μέσα του επόμενου μήνα.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/5_htc_butterfly_s_and_43_one_mini_to_have_ultrapixel_cameras-news-6147.php[/url]']GSMArena.com