Γνωρίζουμε ήδη την πρόθεση της HTC να πατήσει πάνω στην επιτυχία του One, κυκλοφορώντας σύντομα τη mini έκδοση του, όμως νέες πληροφορίες σήμερα κάνουν λόγο για ένα νέο μοντέλο το οποίο θα βαδίσει αντίθετη πορεία στις διαστάσεις.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα Mobile Geeks, η HTC αναμένεται να παρουσιάσει τη δική της πρόταση στα μεγάλα smartphones η αλλιώς phablets τα οποία διαθέτουν οθόνη μεγαλύτερη των 5.5' ιντσών. Ακολουθώντας το δρόμο της Samsung με την τεράστια επιτυχία του Galaxy Note, η HTC αναμένεται να παρουσιάσει το One Max, την μεγάλη έκδοση του One η οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει οθόνη 6' ιντσών με Full HD ανάλυση φυσικά.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.3 GHz, 2GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 32 ή 64GB, Ultrapixel κάμερα αλλά και μπαταρία 3.200 mAh. Στο άρθρο δε γίνεται πάντως αναφορά για το αν η HTC θα επιλέξει να εξοπλίσει το One Max με εξωτερικό stylus όπως γίνεται στα Galaxy Note με το S-Pen η οποία προσφέρει νέους τρόπους χρήσης της συσκευής.

 

Η παρουσίαση του HTC One Max, προγραμματίζεται για το Σεπτέμβριο, ίσως κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2013, της μεγαλύτερης έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, στην οποία μάλιστα αναμένεται να γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note III.

 

Link.png Site: http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.mobilegeeks.de%2Fhtc-one-mini-noch-im-juli-htc-one-max-kommt-im-september%2F&act=url[/url]']MobileGeeks