Με το 2014 να έχει ήδη ξεκινήσει, η νέα παρτίδα ναυαρχίδων των εταιρειών είναι λογικό να βρίσκεται προ των πυλών, με την HTC να φαίνεται να ετοιμάζει την παρουσίαση του νέου μοντέλου της σειράς One τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας Bloomberg, το επόμενο high-end μοντέλο της σειράς One θα ανακοινωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης Mobile World Congress, όπως έγινε δηλαδή και με την ανακοίνωση του τωρινού HTC One το 2013. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 5 ιντσών και επεξεργαστή Snapdragon 805, με την ποιότητα της συσκευής να παραμένει στα ίδια κορυφαία επίπεδα του προκατόχου του. Τέλος, για ακόμη μια φορά πηγή κάνει λόγο για κάμερα με δύο αισθητήρες βασισμένη στη τεχνολογία UltraPixel, με τις τελικές επιδόσεις να είναι αρκετά καλύτερες από του HTC One. Με βάση παρόμοια τεχνολογία που έχει παρουσιάσει η Toshiba, η κάμερα του νέου μοντέλου της HTC μπορεί να δίνει τη δυνατότητα refocus στη φωτογραφία μετά τη λήψη της, κάτι που παρουσιάστηκε αρχικά από την Lytro κάμερα.

 

Πάντως, η χρονική περίοδος που εικάζεται η ανακοίνωση δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, ενώ μετά την αποθέωση του HTC One από τους κριτικούς (κυρίως λόγο της ποιότητας κατασκευής) φαίνεται αρκετά λογικό η HTC να συνεχίσει την εν λόγω επωνυμία στις συσκευές της.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2014/1/17/5318550/new-htc-one-with-bigger-screen-new-camera-reportedly-planned-for-march[/url]']The Verge