Έχοντας κερδίσει αρκετές θετικές κριτικές με το HTC One, η Ταϊβανέζικη εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει μια άλλη του εκδοχή η οποία όμως αυτή τη φορά θα στηρίζεται στα Windows Phone 8.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neowin, η HTC εργάζεται αυτό το διάστημα σε μια νέα WP8 συσκευή η οποία θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το One το οποίο θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία android smartphone της αγοράς. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη μεταξύ 4 και 5' ιντσών, θα υποστηρίζει την τεχνολογία Beats Audio, θα ενσωματώνει την UltraPixel κάμερα ενώ το μεγαλύτερο μέρος κατασκευής θα είναι μεταλλικό.

 

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί το Φθινόπωρο και θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους. Θα τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας της Microsoft η οποία εκείνη την εποχή αναμένεται να είναι η WP8 GDR 3.

 

Τον επόμενο μήνα η HTC αναμένεται να επεκτείνει την Android σειρά One με ένα νέο μοντέλο το οποίο θα ονομάζεται One mini και το οποίο θα είναι μια μίνι εκδοχή της ναυαρχίδας της εταιρείας.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/htc-working-on-a-one-variant-with-windows-phone-and-gd[/url]']neowin.net