Η πορεία του Vive, του συστήματος εικονικής πραγματικότητας των HTC και Valve προς την εμπορική κυκλοφορία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, κάτι που γίνεται κατανοητό από τη νέα αναβολή της κυκλοφορίας του, αυτή τη φορά για τον ερχόμενο Απρίλιο.

Η νέα αναβολή της κυκλοφορίας του Vive είναι η δεύτερη κατά σειρά, με την πρώτη να γίνεται γνωστή προς τα τέλη Αυγούστου, και να ορίζει ως νέα ημερομηνία τις αρχές του 2016 αντί της φετινής εορταστικής περιόδου. Ήδη από τον περασμένο Μάιο, αρκετοί developers έχουν στα χέρια τους μια ειδική έκδοση της συσκευής, προκειμένου να αναπτύξουν εφαρμογές και κυρίως παιχνίδια γύρω από το ελπιδοφόρο αυτό σύστημα που μας εξέπληξε στις αρχές του χρόνου όταν και το πρωτοδοκιμάσαμε.

 

Στο άμεσο μέλλον η HTC ετοιμάζει ένα συνέδριο για προγραμματιστές που θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου στο Πεκίνο ενώ στις αρχές του επόμενου μήνα στη CES, η εταιρεία θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της δεύτερης γενιάς της δοκιμαστικής έκδοσης που θα λάβουν νέοι προγραμματιστές. Για την τελική μορφή του HTC Vive και φυσικά για την τιμή του, η HTC δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στο δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

 

Link.png Site: HTC