Η ανοδική πορεία της HTC συνεχίζεται αμείωτη με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τετραμήνου τα οποία ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, συμπληρώνοντας 6 συνεχόμενα οικονομικά τετράμηνα συνεχούς αύξησης εσόδων.

 

Η HTC, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones στον κόσμο, ανακοίνωσε αύξηση κέρδους 68% για το τρίτο οικονομικό τετράμηνο στα 625 εκατομμύρια δολλάρια, σημειώνοντας αύξηση 68% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η αύξηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα του διπλασιασμού συσκευών που διέθεσε η HTC στις αγορές ανά τον κόσμο οι οποίες ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια συνολικά.

 

htclogo.jpg

 

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της HTC, Peter Chou αναφέρει ότι «στόχος μας είναι να οδηγούμε την κούρσα όσο η αγορά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων συνεχίζει να μεγαλώνει και να αλλάζει ραγδαία. Είμαστε περήφανοι στο ότι προβλέπουμε τι χρειάζεται η αγορά και ο καταναλωτής και τοποθετούμαστε στις ανάγκες αυτές πριν αυτές πραγματοποιηθούν».

 

Η Κίνα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων για την HTC στην οποία σημείωσε 9 φορές περισσότερες πωλήσεις από την περσινή χρονιά, με το HTC Sensation να κυκλοφορεί στους 2 μεγαλύτερους παρόχους της χώρας όπως τη China Mobile και τη China Unicom. Για το μέλλον η εταιρεία προετοιμάζει την επέκταση της παρουσίας της στη Κίνα σε 2.000 επιπλέον καταστήματα και τη κατασκευή ενός νέου εργοστασίου το οποίο θα αυξήσει τη συνολική παραγωγή συσκευών της HTC σε συνολικά 40 εκατομμύρια.

 

Link.png Site: Mobile Tech News