Αν και η χθεσινή παρουσίαση των πρώτων Windows Phone 8 smartphones της HTC, του 8X και του 8S δεν μας αποκάλυψε την τιμολόγησή τους, κατάστημα λιανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο δημοσίευσε το κόστος των συσκευών. Συγκεκριμένα το 8X θα κοστίζει ευρώ (£398.98 λίρες), ενώ το 8S κοστολογείται στα 280 ευρώ (£224.98 λίρες). Η εγκυρότητα των τιμών φαίνεται να επαληθεύεται και από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της χώρας, οι οποία αφού επιβεβαίωσαν την τιμολογιακή πολιτική με την HTC ξεκίνησαν τις προπαραγγελίες.

Οι δύο νέες συσκευές της HTC ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες που έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα για το διαφορετικό σχεδιασμό τους ο οποίος ακολουθεί τη φιλοσοφία της πλατφόρμας λογισμικού της Microsoft. Έντονοι χρωματισμοί, ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων, διχρωμία αλλά και τετραγωνισμένες γωνίες και καμπύλο οπίσθιο κομμάτι είναι μερικά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στις νέες συσκευές της.

 

Τόσο το 8Χ όσο και ο μικρός του αδερφός το 8S, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Νοεμβρίου, με το 8X να γίνει διαθέσιμο μερικές μέρες νωρίτερα.

 

 

Link.png Site: techradar.com