Εάν μέσα στα προηγούμενα 5 ή 6 χρόνια είχε περάσει από τα χέρια σας κάποιο smartphone ή tablet της HTC θα πρέπει να γνωρίζετε πως σε ένα βαθμό αυτό ήταν μέρος της δουλειάς του Scott Croyle, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με το έργο του hardware σχεδιασμού.

Ωστόσο η συνεργασία του με την HTC πλησιάζει προς το τέλος της, όπως ανακοίνωσε προχθές η εταιρεία και στη θέση του θα καθίσει το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι, Jonah Becker.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία πάντως, η αποχώρηση του Croyle από το δυναμικό της θα γίνει σταδιακά, και για κάποιο διάστημα θα παραμείνει έχοντας συμβουλευτικό ρόλο έτσι ώστε όλη η διαδικασία να γίνει ομαλά αλλά και να ολοκληρωθούν ορισμένα projects που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. O Croyle έγινει περισσότερο γνωστός μετά την ανακοίνωση των τριών τελευταίων smartphone της HTC, του One X, One (M7) και προσφάτως του One (M8) ενώ εντάχθηκε στην HTC το 2008 στο πλαίσιο της εξαγοράς της One & Co.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το εάν θα προσληφθεί σε κάποια άλλη εταιρεία του χώρου πάντως η αποχώρηση του έρχεται να ακολουθήσει αντίστοιχες κινήσεις άλλων στελεχών της HTC οι οποίοι αποχώρησαν από την εταιρεία τον τελευταίο χρόνο.

 

Link.png Site: Engadget