Τελευταία, οι εταιρείες Xiaomi και Lenovo έδωσαν νέα πνοή στο πρόγραμμα Android One της Google, και τώρα, μετά την “συνεργασία” της Google με την HTC έρχεται και το HTC U11 Life.

Πρόσφατα διέρρευσαν οι προδιαγραφές και τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, το οποίο λέγεται πως διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p, εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels και κύρια κάμερα που βασίζεται επίσης σε αισθητήρα 16 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash.

 

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 630 SoC όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Moto X4 ενώ η μπαταρία του θα έχει μπαταρία 2600mAh. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου και με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου ενώ όπως συμβαίνει και με το U11 θα διαθέτει το χαρακτηριστικό Edge Sense (ασκώντας ταυτόχρονα πίεση και στις δύο πλευρές του μπορεί και εκτελεί διάφορες λειτουργίες, όπως να ενεργοποιεί τη κάμερα κ.ά).

 

Επίσης θα διαθέτει headphones USonic και θα καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 (π.χ θα αντέχει στη σκόνη και στη βροχή). Το HTC U11 Life θα κυκλοφορήσει με Android 8.0 Ore. Η τιμή της συσκευής για την ώρα παραμένει μυστήριο, ωστόσο αξίζει να λάβουμε υπόψη πως το Moto X4 που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά στοιχίζει $399.

 

Link.png Site: GSMArena